Κλήθηκε στην Εθνικής Ισλανδίας ο Ίνγκασον
Ο Σβέριρ Ίγκι Ίνγκασον κλήθηκε ξανά στην εθνική Ισλανδίας και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για τα ματς με το Κόσοβο στο Nations League.
Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Σβέριρ Ίγκι Ίνγκασον πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν και όπως αναμενόταν βρίσκεται στις κλήσεις της εθνικής Ισλανδίας. Ο 31χρονος στην πρώτη του χρονιά με τους «Πράσινους» μετράει 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 3350 συνολικά λεπτά συμμετοχής.
Ο προπονητής της εθνικής Ισλανδίας, Άρναρ Γκούνλαουγκσον θα έχει στην διάθεσή του τον έμπειρο στόπερ για τις αναμετρήσεις με το Κόσοβο (20/3 και 23/3), για τα playoffs του Nations League.
Ο Ίνγκασον έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της χώρας του τον Γενάρη του 2024 και από τότε έχει πραγματοποιήσει 55 διεθνείς εμφανίσεις και 3 γκολ.
Αναλυτικά οι κλήσεις της Εθνικής Ισλανδίας:
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με πύραυλο Ορέσνικ το Λβιβ – Συγκλονιστικές εικόνες
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ποιοι την ψηφίζουν
- Έρχεται πενθήμερο… «φωτιά» σε χρυσό, ασήμι και πετρέλαιο
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς X: Έχουμε αμφιβολίες για τη συμμόρφωσή σας



