Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ερευνά ψεύτικο προφίλ που παρίστανε τη Λίνα Μενδώνη στα social media
Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη δεν διαθέτει προσωπικό λογαριασμό σε καμία πλατφόρμα social media, επισημαίνει το υπουργείο Πολιτισμού
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει επιληφθεί έρευνα για ψεύτικο λογαριασμό της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως τονίζεται από το υπουργείο Πολιτισμού.
Ακολούθως υπογραμμίζεται πως «η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη δεν διαθέτει προσωπικό λογαριασμό σε καμία πλατφόρμα social media. Ως εκ τούτου, λογαριασμός που φαίνεται στο «X» με το όνομα «Λίνα Μενδώνη Lina Mendoni»(@MendoniL) δεν αντιστοιχεί σε πραγματικό προφίλ της υπουργού Πολιτισμού».
📌Ανακοινώνεται ότι η #ΥΠΠΟ Λίνα Μενδώνη δεν διαθέτει προσωπικό λογαριασμό σε καμία πλατφόρμα social media.
Ως εκ τούτου, ο λογαριασμός @MendoniL δεν αντιστοιχεί σε πραγματικό προφίλ της ΥΠΠΟ.
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη επιληφθεί.#MinCultureGr
— Υπουργείο Πολιτισμού (@cultureGR) March 7, 2025
Το προφίλ που παρίστανε τη Λίνα Μενδώνη:
Το προφίλ στο X
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
- Ιράν: Αναφορές για 116 νεκρούς – Τεχεράνη: «Θα πλήξουμε Ισραήλ, αμερικάνικες βάσεις αν οι ΗΠΑ παρέμβουν»
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πατησίων – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα
- Χειμερινές εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο άνω των 6 δισ. ευρώ



