Μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Κηφισού μετά από τροχαίο νταλίκας με ΙΧ
Σύμφωνα με την αστυνομία, από το τροχαίο προκλήθηκαν, ευτυχώς, μόνον υλικές ζημιές.
Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή νταλίκας με ΙΧ σημειώθηκε στη λεωφόρο Κηφισού αργά το απόγευμα της Τρίτης με συνέπεια να προκληθούν έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα.
Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό ΙΧ συγκρούστηκε με νταλίκα στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Κηφισού στο ύψος της Λένορμαν.
Υλικές ζημιές
Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα οχήματα χωρίς ευτυχώς να έχει αναφερθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός.
Μετά τη σύγκρουση τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν με συνέπεια να κλείσει η μεσαία και η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας προκαλώντας κυλκοφοριακό κομφούζιο.
Όπως φαίνεται και στον χάρτη, τα οχήματα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων και το μποτιλιάρισμα ξεκινά από την περιοχή του Ρέντη.
- 28ο ΦΝΘ: Οι νικητές των βραβείων – ποια ταίνια μπαίνει στη λίστα των Όσκαρ
- Ένας μη σωφρονιστικός φεμινισμός
- Σκάνδαλο Grok: Αγωγή από ανήλικους που είδαν φωτογραφίες τους να ξεγυμνώνονται με το chatbot του Μασκ
- Κρήτη: Σοκάρει το κατηγορητήριο για τον θάνατο του μικρού Άγγελου – «Του έδιναν ηρεμιστικά για να μην αντιδρά»
- Tο χειρόγραφο μήνυμα που αποδίδεται στον Λαριτζανί μετά την είδησή του θανάτου του
- Ιταλός διαιτητής στο ΑΕΚ – Τσέλιε





