Με μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού αλλά και με χιούμορ ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε στα social media την κατάκτηση του τίτλου στο Ντουμπάι. Μετά τη νίκη του στον τελικό, επί του Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ , ο Τσιτσιπάς πόσταρε μία φωτογραφία κρατώντας το τρόπαιο που είναι ένα καταβάκι και έγραψε: «Έλεγαν ότι το παιχνίδι μου βυθίζεται άρα είπα να πάρω ένα πλοίο».
Όπως ήταν φυσικό το ποστάρισμα του συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια…
Μέσω Instagram έδωσε και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, τα συγχαρητήρια του στον Στέφανο Τσιτσιπά για την κατάκτηση του τίτλου στο Ντουμπάι: «Κανείς δε νικάει 12 σερί φορές τον Τσιτσιπά σε 500άρι. Συγχαρητήρια», ήταν το post του Σέρβου τενίστα αναφορικά με το γεγονός ότι έσπασε την κατάρα των χαμένων τελικών σε τουρνουά ATP 500, καθώς πριν από το Ντουμπάι μετρούσε 11 αποτυχημένες προσπάθειες.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καϊράτ, ένα αποτέλεσμα που χρειαζόταν η ομάδα του για να έχει ελπίδες πρόκρισης, δήλωσε ο Ζέλσον Μαρτίνς.
Τι είπε ο Λανουά για επίμαχες φάσεις της 13ης αγωνιστικής, όμως δεν σχολίασε αν υπάρχει αποβολή του Ιβανούσετς του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Αρη ούτε αν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού