ΜακΚίσικ: «Ήμουν ο Νο.1 hater του Ναν…» (vid)
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ αποκάλυψε πως ήταν ο μεγαλύτερος hater του Κέντρικ Ναν, όμως στη συνέχεια παραδέχθηκε την προσαρμοστικότητά του, όπως και του Εβάν Φουρνιέ.
Το νέο επεισόδιο από το podcast του Σακίλ ΜακΚίσικ, «The McK Show», ανέβηκε και ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού είχε πολλά να πει μοιράζοντας ατάκες.
Σε κάποιο σημείο η κουβέντα πήγε στον Κέντρικ Ναν, με τον 34χρονο γκαρντ/φόργουορντ να αναφέρει πως όταν ήρθε στην Ευρώπη ήταν ο Νο.1 hater του, όμως πείστηκε όταν τον είδε να παίζει σε αυτό το επίπεδο, όπως ακριβώς έχει κάνει και ο Εβάν Φουρνιέ.
Οι δηλώσεις του Σακίλ ΜακΚίσικ:
«Νομίζω ότι το επίπεδο που ο Κέντρικ Ναν ανεβάζει αυτή την ομάδα, είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί ποτέ, ειδικά από Αμερικανό παίκτη που ήρθε στην Ευρώπη. Είχα τις αμφιβολίες μου. Ήμουν ο Νο. 1 hater όταν ήρθε.
Δεν πίστευα σε τίποτα από αυτά γιατί δεν είχα δει παίκτη από το ΝΒΑ να έρχεται στην Ευρώπη και να είναι όσο καλός αναμενόταν. Και στην συνέχεια είδα τον Κέντρικ Ναν και τον Εβάν Φουρνιέ να το κάνουν και οι δύο».
- ΣΥΡΙΖΑ: Ρεκόρ αύξησης των ερευνώμενων υποθέσεων απάτης και σκανδάλων στην Ελλάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Στον τελικό οι Μαδριλένοι, «άγγιξαν» επική ανατροπή οι Καταλανοί
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]
- Οι σκληροπυρηνικοί στη Μόσχα ανησυχούν λόγω του Ιράν – Λένε ότι δεν πρέπει να εμπιστεύονται τον Τραμπ
- Έπεσε το Facebook – Χιλιάδες αναφορές για προβλήματα
- Πετρελαϊκή κρίση: Εκτίναξη πληθωρισμού και νέα πίεση στις αναδυόμενες αγορές – Τι «βλέπουν» οι αναλυτες



