«Μυθικό» τελείωμα από τον Παυλίδη και 1-0 η Μπενφίκα στο Πριγκιπάτο (vid)
Ο διεθνής επιθετικός σκόραρε στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης της Μπενφίκα με την Μονακό στο Πριγκιπάτο και έβαλε μπροστά στο σκορ την πορτογαλική ομάδα.
Με γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη στο 48ο λεπτό, η Μπενφίκα άνοιξε το σκορ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μονακό για τα πλέι οφ του Champions League.
Ο διεθνής επιθετικός βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της γαλλικής ομάδας και με «μυθικό» τελείωμα με το εξωτερικό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των Αετών της Λισαβόνας.
Αυτό ήταν το 6ο γκολ στο φετινό Champions League για τον Βαγγέλη Παυλίδη, αλλά και 15ο συνολικά στη σεζόν, με τον Ελληνα επιθετικό να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και να βοηθάει τα μέγιστα την Μπενφίκα σε Πορτογαλία και Ευρώπη.
Δείτε το γκολ:
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street



