Υπέγραψε ο Πέλκας στον ΠΑΟΚ
Ο Δημήτρης Πέλκας υπέγραψε το συμβόλαιο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ και διάλεξε το αριθμό «80» λόγω… Ροναλντίνιο
Ο Δημήτρης Πέλκας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και «σφράγισε» την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ μετά από περίπου πέντε χρόνια.
Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/1) στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, με την επίσημη ανακοίνωση του να αναμένεται μετά τον κρίσιμο αγώνα του «δικέφαλου του Βορρά» με τη Σλάβια Πράγας στην Τούμπα (Πέμπτη 23/1, 22:00), για την 7η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League.
Μάλιστα, ο Έλληνας διεθνής αφού δεν μπόρεσε να επιλέξει το αγαπημένο του «10», που ανήκει στον Τόμας Μούργκ, επέλεξε το «80» λόγω του αγαπημένου του Ροναλντίνιο. Όπως και ο Πέλκας, ο «Ρόνι» λάτρευε να αγωνίζεται με το «10» στην φανέλα, αλλά όταν πήρε την μεταγραφή του στην Μίλαν το νούμερο ανήκε στο Κλάρενς Ζέεντορφ, με τον Βραζιλιάνο σταρ να φοράει εν τέλει το «80».
- Κεντρικό κτίριο στο Δήμο Ξάνθης αλλάζει όψη και χρήση
- Ήταν ο ορισμός του αυθεντικού ανθρώπου: «Έσπασε» ο Στρατής Λιαρέλης στον συγκλονιστικό επικήδειό του για τον Γιώργο Παπαδάκη
- Η FIFA φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη στο οφσάιντ
- Βουλή: Εγκρίθηκε η σύσταση διακομματικής επιτροπή για τον αγροτικό τομέα
- Ζωζώ Σαπουντζάκη: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – ποια η κατάσταση της υγείας της
- Σε δύσκολη θέση ο Βαλβέρδε στην Μπιλμπάο μετά την 5άρα από την Μπαρτσελόνα
