Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανδρούτσου (pic)
Παίκτης του ΟΦΗ για τον επόμενο ενάμιση χρόνο θα είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος, με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.
Την απόκτηση του Θανάση Ανδρούτσου από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, καθώς ο Έλληνας χαφ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.
Μετά το σημερινό ρεπό της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς, ο Ανδρούτσος θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας από αύριο Τρίτη και θα ξεκινήσει την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Μίλαν Ράσταβατς για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στο «Γεντί Κουλέ» (25/1, 17:00).
H ανακοίνωση του ΟΦΗ:
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Θανάση Ανδρούτσου, από τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα μέσο να υπογράφει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026.
Ο 27χρονος διεθνής, γεννημένος στην Αθήνα στις 6 Μαΐου 1997, έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας (2017, 2021, 2022), ενώ συνολικά, με τη φανέλα της πρώην ομάδας του, μέτρησε 122 συμμετοχές σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Έχει αγωνιστεί επίσης στον Ατρόμητο (31 συμμετοχές), ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2024 φόρεσε την φανέλα της γερμανικής Osnabruck (13 συμμετοχές).
Ο Θανάσης Ανδρούτσος χρίστηκε διεθνής με όλες τις μικρές ηλικιακά ομάδες της χώρας μας, ενώ έχει καταγράψει 10 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών.
Θανάση, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc)
- Ζώντας με 392 ευρώ τον μήνα – Η σκληρή καθημερινότητα των φτωχών νοικοκυριών
- Ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ προκρίθηκε στους «16» του CEV Cup!
- LIVE: Πάρμα – Ίντερ
- «Οι ξανθιές διασκεδάζουν περισσότερο;»: Η Τζένιφερ Άνιστον και η Κόρτνεϊ Κοξ «γκρεμίζουν» το στερεότυπο
- Ο Κέβιν Κίγκαν δίνει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο
- LIVE: Φούλαμ – Τσέλσι

