Ρόδος: Έπεσαν 151 χιλιοστά βροχής στο νησί μέσα σε λίγες ώρες
Τα μεγάλα ύψη βροχής καταγράφηκαν από το πρωί του Σαββάτου και στον σταθμό της Λίνδου
Μεγάλα ύψη βροχής έπεσαν στην πόλη της Ρόδου τα ξημερώματα της Κυριακής σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Με το πρώτο φως της μέρας το νησί μετρά τις πληγές του από το ξέσπασμα της κακοκαιρίας.
Από τις πρώτες εκτιμήσεις που έχουν γίνει σε επιτελικό επίπεδο, προκύπτει ότι οι ραγδαίες βροχοπτώσεις, προκάλεσαν εκτεταμένα προβλήματα στους δρόμους, κατολισθήσεις και μεταφορά μεγάλου όγκου και λάσπης στο κεντρικό και επαρχιακό δίκτυο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προέκυψαν τεράστια προβλήματα αντίστοιχα με αυτά της 30ης Νοεμβρίου και της 1ης Δεκεμβρίου 2024 στη Ρόδο.
Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, στους κατοίκους του νησιού εστάλη μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης «112» της Πολιτικής Προστασίας.
Το ποσό αυτό είναι περίπου ίσο με το μέσο ύψος βροχής που καταγράφει ο σταθμός τον Ιανουάριο (153 χιλιοστά) από την έναρξη λειτουργίας του (Ιούνιος 2012). Σημειώνεται ότι μεγάλα ύψη βροχής καταγράφηκαν από το πρωί του Σαββάτου 04/01 και στον σταθμό της Λίνδου, στα ανατολικά του νησιού (66 χιλιοστά).
- ΕΝΦΙΑ: Αναμονή για τα ειδοποιητήρια στους ιδιοκτήτες – Πού θα βρείτε το εκκαθαριστικό
- Οπαδός της Μπόντο Γκλιμτ πανηγύρισε τις πέντε σερί νίκες με… κούρεμα (vid)
- Χαρίτσης: Μιλάμε πλέον για κυβέρνηση-χάκερ – Ο Μητσοτάκης είναι υπόλογος και θα λογοδοτήσει για τις ευθύνες του
- Προ ημερησίας συζήτηση άμεσα ζητά ο Ανδρουλάκης – Ο Μητσοτάκης οφείλει να λογοδοτήσει για το παρακράτος που έστησε
- Θεσσαλονίκη: Ένοχη κρίθηκε από το δικαστήριο η μητέρα που κούρεψε την κόρη της πάνω σε καυγά
- «Θα βρούμε τον σωστό τόνο» – Η λεπτή ισορροπία του παρουσιαστή των Όσκαρ, Κόναν Ο’Μπράιεν, εν μέσω του πολέμου με το Ιράν


