Γιαμάλ: «Θα επιστρέψω ακόμα καλύτερος» (vid)
Σίγουρος πως θα ανακάμψει με τον καλύτερο τρόπο από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στο δεξί του αστράγαλο, είναι ο Λαμίν Γιαμάλ.
Βέβαιος ότι θα επιστρέψει «ακόμα καλύτερος», δήλωσε ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ, σε βίντεο που ανήρτησαν οι Καταλανοί σήμερα στο «Χ».
Ο 17χρονος Ισπανός, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες, πρόσθεσε: «Είμαι σε διαδικασία αποθεραπείας από την οποία είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω καλύτερος και με περισσότερη επιθυμία. Θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ».
Ο Ισπανός πρωταθλητής Ευρώπης τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση που είχε κατά τη διάρκεια της ήττας της Μπαρτσελόνα με 1-0 από τη Λεγανές στις 15 Δεκεμβρίου. Ο σύλλογος υπολόγισε ότι θα μείνει εκτός από τρεις έως τέσσερις εβδομάδες.
«Νομίζω ότι είναι ένα πρόβλημα που δεν σχετίζεται με τον προηγούμενο τραυματισμό. Είναι κακοτυχία… Αυτά όμως είναι πράγματα που συμβαίνουν, μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε», συνέχισε ο Γιαμάλ.
Δείτε τι είπε ο Γιαμάλ
❝ I will come back better than ever ❞
– Lamine Yamal – pic.twitter.com/11XTDLz2q3
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 27, 2024
- Ο Μητσοτάκης υπόσχεται… εξευρωπαϊσμό επτά χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας
- Νέος προπονητής της Εφές ο Πάμπλο Λάσο
- Ο Ίθαν Χοκ μετανιώνει για τα παιδικά χρόνια της κόρης του Μάγια – «Ήταν δύσκολα και περίπλοκα»
- Γιατί οι δότες σπέρματος αποκτούν εκατοντάδες παιδιά: Η βιομηχανία των 2 δισ. και ο ρόλος της Δανίας
- Κρήτη: Στις 16 οι συλλήψεις για τις παράνομες επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ – Βρέθηκαν χρυσές λίρες
- Lloyd’s List: Marinakis and Angelicoussis at the Top – 17 Greeks in the Top 100 of Global Shipping



