Η Stoiximan GBL συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς καθώς το αποψινό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις και δύο δοκιμασίες για τους «αιώνιους».
Αρχικά, ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Μαρούσι, νωρίς το μεσημέρι (14:15) στη δεύτερη του «Family Day» στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει φυσικά στους Μόουζες Ράιτ και Σακίλ ΜακΚίσικ, όπως και στον Νέιθαν Μενσά που αναμένεται σήμερα στη χώρα μας.
Το πρόγραμμα θα κλείσει ο Παναθηναϊκός, που θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον Άρη (20:15), σε ένα δυνατό τεστ για το σύνολο του Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μάριους Γκριγκόνις και Ματίας Λεσόρ, ενώ μένει να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί ο Ιωάννης Παπαπέτρου.
Τέλος, ενδιάμεσα των «αιωνίων» στις 17:15 Κολοσσός και Περιστέρι θα κοντραριστούν στη Ρόδο για το ροζ φύλλο αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην 10η θέση με ρεκόρ 4-6, ενώ οι γηπεδούχοι είναι στην τελευταία με ρεκόρ μόλις 1-9.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Μετά από 24 χρόνια η Τουρκία επιστρέφει σε τελική φάση Μουντιάλ (1-0 το Κόσοβο), ενώ το «παρών» θα δώσει και η Σουηδία μετάτο 3-2 επί της Πολωνίας. Προκρίσεις και για Βοσνία, Τσεχία στα πέναλτι.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι