Γιοβάνοβιτς: «Να πάρουμε την πρόκριση στη League A για πρώτη φορά απέναντι στη Σκωτία»
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για τα θέλω της Εθνικής απέναντι στους Σκωτσέζους αλλά και το πόσο ισχυρή είναι η αντίπαλος της Ελλάδας στα play-offs του Νations League
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρακολούθησε δια ζώσης την κλήρωση για τα play-offs του Nations League στη Νιόν και δήλωσε πως ούτως ή άλλως «και οι τέσσερις υποψήφιοι αντίπαλοι μας ήταν ισχυροί, καθώς προέρχονταν από τη League A», μετά το αποτέλεσμα της κληρωτίδας που φέρνει στον δρόμο της Eθνικής τη Σκωτία τον ερχόμενο Μάρτιο.
Ο Σέρβος Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ανδρών υπενθύμισε τον στόχο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος λέγοντας: «Να πάρουμε την πρόκριση στη League A για πρώτη φορά απέναντι στη Σκωτία».
Αναλυτικά, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ιβάν Γιοβάνοβιτς επισήμανε:
«Για εμάς δεν αλλάζει ο στόχος μετά την κλήρωση. Στα παιχνίδια του Μαρτίου με τη Σκωτία θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση στην League A για πρώτη φορά. Και οι τέσσερις υποψήφιοι αντίπαλοι μας ήταν ισχυροί, καθώς προέρχονταν από τη League A.
Η Σκωτία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, συμμετείχε στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και είχε πολύ καλά αποτελέσματα σε έναν ανταγωνιστικό όμιλο στην τελευταία διοργάνωση που συμμετείχε».
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
