
Κολυδάς: ‘Ερχεται πτώση της θερμοκρασίας – «Κυριακή με πανωφόρια»
Αλλάζει ο καιρός και πρέπει να είμαστε έτοιμοι τις επόμενες μέρες για ισχυρούς ανέμους και πτώση θερμοκρασίας, σύμφωνα με τον Θοδωρή Κολυδά
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες, καθώς έντονοι άνεμοι και πτώση θερμοκρασίας αναμένεται να σημειωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας. Πρόβλεψη έκανε και ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς.
Πτώση θερμοκρασίας και άνεμοι
«ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΦΟΡΙΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΠΑΝΩΦΟΡΙΑ
Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο στο Ιόνιο, τα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τη δυτική Κρήτη και πρόσκαιρα στις υπόλοιπες περιοχές, αλλά σπό τις πρωινές ώρες και από τα δυτικά θα έχουμε βαθμιαία βελτίωση και το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Αιγαίο, την ανατολική Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη. Λιγα χιόνια το πρωί στα Βορειοδυτικά .
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Στα ανατολικά οι άνεμοι θα είναι αρχικά νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, γρήγορα όμως θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ στα βόρειοανατολικά.
Ρίξτε μια ματιά στα ρεμέτζα σας.
Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από βορά προς νότο της τάξεως των 10 βαθμών.»
? ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΦΟΡΙΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΠΑΝΩΦΟΡΙΑ
✅Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο στο Ιόνιο, τα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τη δυτική Κρήτη και πρόσκαιρα στις υπόλοιπες περιοχές, αλλά σπό τις πρωινές ώρες και από τα δυτικά θα… pic.twitter.com/HK3bCC7oej— Theodoros Kolydas (@KolydasT) November 22, 2024
- Κεφαλονιά: Η πιθανότερη αιτία θανάτου της 19χρονης – Τι λέει ο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στο Αργοστόλι
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Πληθωρισμός: Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την πορεία των τιμών
- Η ποικιλία στην άκσηση «χαρίζει» χρόνια ζωής
- Νέα επίθεση Τραμπ στο ΝΑΤΟ – Προς νέο γύρο συνομιλιών οδεύουν ΗΠΑ και Ιράν
- Συνταγή: Φρουτάλια


