
Σερέλης: «Θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση»
Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου.
Ο Παναθηναϊκός πήρε μια εύκολη νίκη επί του Περιστερίου επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.
Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε μετά το παιχνίδι τονίζοντας πως οι Πράσινοι ήθελαν να βγάλουν αντίδραση, αλλά και ότι είναι σημαντικό όσοι έρχονται από τον πάγκο να βοηθούν.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Σερέλης:
«Όλοι οι στόχοι που είχαμε θέσει για το παιχνίδι πήγαν αρκετά καλά. Ήμασταν σοβαροί στην άμυνα μας, θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση μετά την ήττα με τον Ολυμπιακό.
Καταφέραμε και ανοίξαμε το rotation. Τα παιδία που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να παίξουν ρόλο και στα πιο δύσκολα παιχνίδια».
Για το αν είναι ζητούμενο το rotation σε ένα τόσο βαρύ πρόγραμμα: «Φυσικά. Είναι πολύ δύσκολο για όλα τα παιδιά να μοιραστούν το χρόνο συμμετοχής, αλλά θέλουμε πάντα να βλέπουμε αυτό που είδαμε σήμερα και τα παιδιά που δεν έχουν παίξει καθόλου στην Ευρωλίγκα να είναι έτοιμοι και να νιώθουν έτοιμοι να ανταποκριθούν γιατί τα παιχνίδια είναι πολλά»
- Ο Βανς υποδεικνύει στον πάπα Λέοντα να ασχολείται με πνευματικά και «ηθικά ζητήματα»
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες



