Ένας Αντετοκούνμπο δεν φέρνει την άνοιξη… (116-94, vid)
Πάλεψε μόνος του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς μοιραία ηττήθηκαν με σκορ 116-94 στην έδρα των Νιου Γιορκ Νικς
Μια ημέρα μετά τη νίκη επί των Γιούτα Τζαζ, οι Μιλγουόκι Μπακς επέστρεψαν στις κάκιστες εμφανίσεις γνωρίζοντας… βαριά ήττα από τους Νιου Γιορκ Νικς με 116-94.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεχώρισε από την πλευρά των ηττημένων έχοντας κάνει double double με 24 πόντους και 12 ριμπάουντ, με τον Ντάμιαν Λίλαρντ να ακολουθεί με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Από την ομάδα της Νέας Υόρκης ο Καρλ Άντονι Τάουνς ηγήθηκε με 32 πόντους και 11 ριμπάουντ, με τον Μάικαλ Μπρίτζες να ακολουθεί με 17 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ.
Χαρακτηριστικό της εικόνας των Μπακς ήταν ότι οι δύο σούπερ σταρ της ομάδας ήταν και οι μόνοι με διψήφιο αριθμό πόντων, με τα «Ελάφια» να γνωρίζουν την έβδομη ήττα τους στη σεζόν (2-7).
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε 31:12 λεπτά είχε συνολικά 24 πόντους (11/20 δίποντα, 2/6 τρίποντα) ενώ παράλληλα πήρε 12 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και 2 μπλοκαρίσματα, είχε 1 λάθος και 2 φάουλ.
Τα δωδεκάλεπτα: 32-25, 66-47, 91-72, 116-94
- Σπανάκης: Οι δήμοι στην πρώτη γραμμή για μέτρα πρόληψης κατά των πυρκαγιών
- Ποια είναι η εμβέλεια των πυραύλων του Ιράν – Φτάνουν μέχρι την Ευρώπη;
- Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής μετά τη νίκη στην Ποντγκόριτσα
- Μαυροβούνιο – Ελλάδα 65-79: Σπουδαία νίκη με σούπερ Τολιόπουλο η Εθνική! (vids)
- Μπάρτσα και Ρεάλ τα δίνουν όλα για Ρόδρι
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Έλον Μασκ, Άντριου Τέιτ και ο κύριος Telegram επιμένουν Ντουμπάι – «Προτιμώ drones από φόρους»



