Στο 23′ ο Βινίσιους εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και έκανε το 1-1, αλλά λίγο πριν την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» ξανά.
Ο Λεάο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Λούνιν έδιωξε, αλλά εκεί που πήγε η μπάλα ήταν ο Μοράτα που σαν σε προπόνηση έκανε το 1-2 πληγώνοντας την πρώην ομάδα του.
Υπενθυμίζουμε ότι οι Μιλανέζοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 12′ με τον Τιό.
Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Η μέρα και η ώρα του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή
«Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Βόλο, όμως είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι η δουλειά και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε», τόνισε επίσης ο τεχνικός του Ολυμπιακού