
ΗΠΑ: Δεν έχουμε δει αποδείξεις ότι υπάρχει καταφύγιο της Χεζμπολάχ κάτω από νοσοκομείο στη Βηρυτό
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Λόιντ Όστιν μίλησε για τους ισραηλινούς ισχυρισμούς περί «θησαυροφυλακίου» της Χεζμπολάχ κάτω απόνοσοκομείο στην πρωτεύουσα του Λιβάνου
Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι υπάρχει «θησαυροφυλάκιο» της Χεζμπολάχ κάτω από νοσοκομείο στη Βηρυτό, ωστόσο οι ΗΠΑ δεν έχουν δει αποδείξεις για κάτι τέτοιο, όπως δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Λόιντ Όστιν.
Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις του Ισραήλ στη Βηρυτό
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Ρώμη, ο Λόιντ Όστιν είπε: «Δεν έχουμε δει αποδείξεις για κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Αλλά, ξέρετε, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους Ισραηλινούς ομολόγους μας για να αποκτήσουμε καλύτερη εικόνα σχετικά με το τι ακριβώς κοιτάζουν».

Το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει στη Βηρυτό.
«Ψευδείς και συκοφαντικοί ισχυρισμοί από το Ισραήλ»
Ο διευθυντής του νοσοκομείου Σαχέλ, Φάντι Αλαμέχ, Λιβανέζος βουλευτής του σιιτικού κόμματος Κίνημα Άμαλ, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι το Ισραήλ προβάλλει ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς.
Το νοσοκομείο, που βρίσκεται στο νότιο προάστιο Νταχίγια της Βηρυτού και θεωρείται προπύργιο της Χεζμπολάχ, εκκενώθηκε την Τρίτη λόγω φόβων ότι οι ισραηλινές δυνάμεις θα το έβαζαν στο στόχαστρο.
Ο Ισραηλινός στρατιωτικός εκπρόσωπος Ντάνιελ Χαγκάρι δήλωσε ότι ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που σκοτώθηκε από το Ισραήλ τον περασμένο μήνα, ανέθεσε την κατασκευή του καταφυγίου κάτω από το νοσοκομείο Σαχέλ, με στόχο να υπάρχει ένα υπόγειο συγκρότημα που να μπορεί να μείνει κανείς για αρκετό καιρό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τη Βηρυτό, ενώ το βράδυ της Τετάρτης προχώρησε στους πιο εκτεταμένους βομβαρδισμούς από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος με τη Χεζμπολάχ.
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Μαΐου κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ αυτή την Κυριακή
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- «Πυρ ομαδόν» κατά Μητσοτάκη από την αντιπολίτευση για το Κράτος Δικαίου – «Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός»
- Ωδή στην πιο τρελή χρονιά της δεκαετίας του ’90
- Αεροπορική εταιρεία στην Ολλανδία ακυρώνει πτήσεις λόγω της αύξησης του κόστους των καυσίμων
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη




