Απίστευτο: Ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου ανεβάζει βίντεο με 500ευρα, ενώ οι παίκτες είναι απλήρωτοι
Ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου εμφανίστηκε σε σειρά από βίντεο στο TikTok να μετράει χαρτονομίσματα των 500 ευρώ την ίδια ώρα που οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι απλήρωτοι.
Σάλο έχουν προκαλέσει τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο TikTok και δείχνουν τον πρόεδρο του Παναιγιάλειου, Σωτήρη Μαυρονάσιο, να κάνει επίδειξη των χρημάτων που φέρει μαζί του.
Και όλα αυτά σε μία περίοδο που οι παίκτες της ομάδας από το Αίγιο είναι απλήρωτοι.
«Ήρθα φορτωμένος»
Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε κρατά μια δεσμίδα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ λέγοντας «ήρθα φορτωμένος», ενώ σε ένα δεύτερο, σε μια καφετέρια, ακουμπά πάνω στο τραπέζι 500ευρα δήθεν ότι τα προορίζει για φιλοδώρημα.
Σε ένα τρίτο, χαλαρώνει λίγο καθώς πέφτει σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ λέγοντας «αυτά είναι για τους καφέδες μας».
- Air France και KLM ακύρωσαν τις πτήσεις προς το Ισραήλ και ΗΑΕ για το Σαββατοκύριακο
- Βενετία: Εννέα υπνοδωμάτια, επτά πρόωροι θάνατοι – Μπορεί το «καταραμένο» παλάτι να προσελκύσει αγοραστή;
- «Οι νέοι θα πληγούν περισσότερο από το τσουνάμι της τεχνητής νοημοσύνης» προειδοποιεί η επικεφαλής του ΔΝΤ
- Η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου δεσμεύεται να «περάσει» την εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ, παρά τις αντιρρήσεις
- Πρόεδρός Παρτιζάν: «Το πρόβλημα λέγεται Τζαμπάρι Πάρκερ – Δεν ζήτησα να πουληθεί ο Νιλικίνα»
- Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο πλήρη ναυτικού αποκλεισμού της Κούβας στις εισαγωγές πετρελαίου

