Αποθέωση για Εθνική: «Κάτι καλό… μαγειρεύει η Ελλάδα»
Η Εθνική μετα τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της στο Nations League έχει «αναγκάσει» την Ευρώπη να υποκλιθεί στη γαλανόλευκη.
Η Εθνική μετά και το 2-0 επί της Ιρλανδίας έχει το απόλυτο στον όμιλό της για το Nations League.
Αήττητη, με την καλύτερη επίθεση του ομιλου και μόλις ένα γκολ παθητικό. Αλλά δεν είναι μόνο τα νούμερα που δείχνουν ότι έχουν γίνει πολλές και ριζικές αλλαγες στην νοοτροπία της «γαλανόλευκης». Είναι η εικόνα της ομάδας του Γιοβάνοβιτς που προκαλεί τον θαυμασμό των ποδοσφαιρόφιλων σε όλη την Ευρώπη.
Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια κάτω από ανάρτηση στο «Χ», για το νικηφόρο σερί της Ελλάδα και το «4 στα 4» στο Nations League, με τους ποδοσφαιρόφιλους να υποκλίνονται στην «γαλανόλευκη» και τον τεχνικό της.
«Κάτι καλό… μαγειρεύει η Ελλάδα», ήταν χαρακτηριστικά κάποια από τα σχόλια, ενώ ένας φίλαθλος ανέφερε: «Φαίνεται ότι βρήκαν τον κατάλληλο άνθρωπο στον πάγκο, δώστε του την δουλειά στην Γιουνάιτεντ, τολμώ να πω».
Αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιρόφιλοι που κάνουν λόγο για επιστροφή της Εθνική στο υψηλότερο επίπεδο: «Του πήρε χρόνια, αλλά επιτέλους επέστρεψαν», ήταν ένα χαρακτηριστικό σχόλιο.
Δείτε την ανάρτηση
🇬🇷🇷🇸 Greece’s record under new manager Ivan Jovanović… 📈
✅ 3-0 win vs Finland
✅ 2-0 win vs Ireland
✅ 2-1 win vs England
✅ 2-0 win vs Ireland4 games, 4 wins. pic.twitter.com/LmhxP8O1bm
— EuroFoot (@eurofootcom) October 13, 2024
- Ο Δήμος Νισύρου κηρύχθηκε σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών gov.gr την Κυριακή λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης
- Αγορά εργασίας: Ανασφάλεια λόγω AI και στροφή στο «job hugging»
- «Γαλάζια» στελέχη: Το «Μητσοτάκης ή χάος» καίει τη συνταγματική αναθεώρηση
- Καθαρά Δευτέρα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο του τριημέρου – Σε ισχύ από τις 16:00
- Νταλίκα εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας

