Φωτιά στην Κορινθία – Έκτακτη συντονιστική σύσκεψη Κικίλια στα Ροζενά
Η φωτιά στην Κορινθία έχει διασπαστεί σε πολλά μέτωπα και κάποια είναι είναι ανεξέλεγκτα
Στα Ροζενά όπου από χθες είναι σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά στην Κορινθία, έχει μεταβεί ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.
Όπως έγινε γνωστό λίγο μετά τις 10 το βράδυ ξεκίνησε έκτακτη συντονιστική σύσκεψη υπό τον κ. Κικίλια, στο Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο «Όλυμπος».
Ανεξέλεγκτα μέτωπα
Στη σύσκεψη συμμετέχουν εκπροσώποι της πυροσβεστικής, των σωμάτων ασφαλείας, ενόπλων δυνάμεων, ΟΤΑ και όλων των εμπλεκόμενων φορέων.
Η κατάσταση στο μέτωπο κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη αφού σε μια μεγάλη περίμετρο υπάρχουν πολλές διάσπαρτες ενεργές εστίες και σε κάποια σημεία εξελίσσονται σε ανεξέλεγκτα μέτωπα.
Την τελευταία ώρα η φωτιά πλησίασε τον παραλιακό οικισμό Λυγιά με συνέπεια να κλείσει η εθνική οδός.
- Μπάγερ Λεβερκούζεν: Οριστικά χωρίς Φλέκεν και Τέλα κόντρα στον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν προειδοποιεί ότι μια επίθεση κατά του ανώτατου ηγέτη Χαμενεΐ θα ήταν κήρυξη πολέμου
- Στις φλόγες τυλίχθηκε εμπορικό κέντρο στο Πακιστάν – Τουλάχιστον 6 νεκροί
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Πέλκας, Τάισον και Γιακουμάκης για το 3-0 – Δείτε τα γκολ (vid)
- Η γιούχα στο Άνφιλντ, η σύγχυση του Σλοτ και το μήνυμα του Τζέραρντ


