ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Μεγάλο διπλό με ανατροπή για τους Αγρινιώτες
Ο Παναιτωλικός ήταν φοβερός στο Ηράκλειο και επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ, όντας ανώτερος σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0 του πρώτου ημιχρόνου.
Ο Παναιτωλικός πέρασε με ανατροπή από το «Γεντί Κουλέ», επικρατώντας του ΟΦΗ με 2-1 για την 6η αγωνιστική της Super League, παίρνοντας έτσι μια άτυπη ρεβάνς για τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό του στο Κύπελλο Ελλάδος.
Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό της συνάντησης με πολύ όμορφο πλασέ του Μπαΐνοβιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ από νωρίς για τους Κρητικούς, οι οποίοι είχαν μια υπεροχή, όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε άρδην με τον Παναιτωλικό να είναι πολύ ανώτερος από τους Ηρακλειώτες, κάνοντας μια τρομερή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Αρχικά οι Αγρινιώτες ισοφάρισαν σε 1-1, όταν μετά από αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ, ο Λιάβας βρήκε μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ τον Στάγιτς, ο οποίος πήρε μια πολύ ωραία κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Όμως δεν έμειναν εκεί και πήραν ολόκληρο το παιχνίδι, κάνοντας την ολική ανατροπή, όταν στο 82ο λεπτό το σουτ του Μπελεβώνη κόντραρε στον Χριστόπουλο και κατ΄ρληξε στο βάθος της εστίας του Χριστογεώργου, γράφοντας το τελικό 2-1 υπέρ του Παναιτωλικού.
- Η «αρχόντισσα με το ανεστραμμένο διάδημα» αποκαλύπτεται στη Βοιωτία και φωτίζει τα μυστικά του 7ου αιώνα π.Χ.
- Κρήτη: Σοβαρά τραυματισμένος ο 40χρονος ορειβάτης στο φαράγγι του Αμπά – Σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης
- Οι Μαϊάμι Χιτ στο «κόλπο» για τον Αντετοκούνμπο
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην έναρξη των εργασιών αποξήλωσης του δικτύου τρόλεϊ στον Πειραιά
- Μετά τις μπαταρίες λιθίου, το γραφένιο – Νέες λύσεις για αποθήκευση ενέργειας
- Νέες αιματηρές συγκρούσεις δοκιμάζουν την εύθραυστη εκεχειρία ανάμεσα σε Ταϊλάνδη και Καμπότζη
