ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Μεγάλο διπλό με ανατροπή για τους Αγρινιώτες
Ο Παναιτωλικός ήταν φοβερός στο Ηράκλειο και επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ, όντας ανώτερος σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0 του πρώτου ημιχρόνου.
Ο Παναιτωλικός πέρασε με ανατροπή από το «Γεντί Κουλέ», επικρατώντας του ΟΦΗ με 2-1 για την 6η αγωνιστική της Super League, παίρνοντας έτσι μια άτυπη ρεβάνς για τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό του στο Κύπελλο Ελλάδος.
Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό της συνάντησης με πολύ όμορφο πλασέ του Μπαΐνοβιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ από νωρίς για τους Κρητικούς, οι οποίοι είχαν μια υπεροχή, όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε άρδην με τον Παναιτωλικό να είναι πολύ ανώτερος από τους Ηρακλειώτες, κάνοντας μια τρομερή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Αρχικά οι Αγρινιώτες ισοφάρισαν σε 1-1, όταν μετά από αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ, ο Λιάβας βρήκε μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ τον Στάγιτς, ο οποίος πήρε μια πολύ ωραία κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Όμως δεν έμειναν εκεί και πήραν ολόκληρο το παιχνίδι, κάνοντας την ολική ανατροπή, όταν στο 82ο λεπτό το σουτ του Μπελεβώνη κόντραρε στον Χριστόπουλο και κατ΄ρληξε στο βάθος της εστίας του Χριστογεώργου, γράφοντας το τελικό 2-1 υπέρ του Παναιτωλικού.
- Υπόθεση Κολωνού: Αναβολή για τη δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον βιασμό της 12χρονης
- Νοσοκομείο Παίδων: Διασωληνώθηκε 3χρονος που εισήχθη με γρίπη – Στη ΜΕΘ σε καλύτερη κατάσταση 6χρονος
- Η σωστή προετοιμασία προστάτευσε τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Άρχισαν τα «όργανα» στο Μουντιάλ: Η Γερμανία σκέφτεται σοβαρά το μποϋκοτάζ λόγω Γροιλανδίας – Στον… χορό και η υπόλοιπη Ευρώπη
- Εύη Δρούτσα: Έπεσε θύμα απάτης – Της έκλεψαν 22.000 ευρώ
- Προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Πειραιά η περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης


