Κρήτη: Κυνήγησε δικαστικό επιμελητή με αλυσοπρίονο
Ο άνδρας που κυνήγησε με αλυσοπρίονο τον δικαστικό επιμελητή όταν του επέδωσε κατασχετήριο για ακίνητό του.
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή του δήμου Αρχανών Αστερουσίων, στην Κρήτη, όπου ένας άνδρας κυνήγησε με αλυσοπρίονο δικαστικό επιμελητή.
Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δικαστικός επιμελητής επέδωσε κατασχετήριο για ένα ακίνητο του 42χρονου κι εκείνος, σε έξαλλη κατάσταση, αφού καταφέρθηκε εναντίον του δικαστικού επιμελητή και τον εξύβρισε, πήρε το αλυσοπρίονο και κινήθηκε εναντίον του, μεταδίδει το cretalive.
Ο άνδρας συνελήφθη χθες από τους αστυνομικούς μετά την καταγγελία.
Η ανακοίνωση της Ελληνικής αστυνομίας
«Συνελήφθη, χθες στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απειλή και εξύβριση.
Οι αρχές τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν χθες οπότε και τον συνέλαβαν. Κατασχέθηκε και το αλυσοπρίονο
Ειδικότερα, προχθές (27.09.2024) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, κατά την διαδικασία επίδοσης εγγράφου που πραγματοποιούσε ημεδαπός δικαστικός επιμελητής με ακόμα μια ημεδαπή στον παραπάνω ημεδαπό δράστη, αυτός τους εξύβρισε, τους απείλησε και κρατώντας αγροτικό εργαλείο κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους.
Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε χθες (28.09.2024) και συνελήφθη και εν λόγω αγροτικό εργαλείο κατασχέθηκε.
Η προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου».
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
- Με ρωγμές το σύστημα ελέγχου για το ελαιόλαδο – Αποκαλυπτικά στοιχεία (γραφήματα)
- Αρκάς: Οι ευχές στους Αντώνηδες και στις Αντωνίες
- Τα νούμερα δεν λένε ψέματα: Πέντα λεπτά άσκηση την ημέρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά
- ΗΠΑ: Νεκρή σε τροχαίο με εγκατάλειψη η πρώην παιδική σταρ του Nickelodeon, Κιάνα Άντεργουντ
- Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο η Χαντάβα (pic)







