Συναγερμός στο δημαρχείο Περιστερίου – Φάκελος με ύποπτη σκόνη στον δήμαρχο
Άγνωστος έστειλε γλάστρα με φάκελο, ο οποίος περιείχε σκόνη στον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη.
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές λίγο μετά τις 15:ο0 το μεσημέρι όταν στο γραφείο του δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη έφτασε μια γλάστρα με ύποπτο φάκελο.
Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να εξετάσουν και να παραλάβουν τον φάκελο.
Ειδικότερα, στο δημαρχείο βρέθηκαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, αλλά και άνδρες της 1ης ΕΜΑΚ οι οποίοι παρέλαβαν με ασφάλεια τον φάκελο με την ύποπτη σκόνη.
Οι ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες της ΕΜΑΚ παρέλαβαν τον φάκελο και θα προχωρήσουν στην ταυτοποίηση του περιεχομένου του, σε ειδικό χώρο που στήθηκε έξω από το δημαρχείο Περιστερίου.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του in, ο εξωτερικός χώρος του δημαρχείου έχει αποκλειστεί από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ.
Απουσίαζε ο δήμαρχος
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο κ. Παχατουρίδης δεν βρισκόταν στο γραφείο του εκείνη τη στιγμή και ενημερώθηκε για την υπόθεση από τη γραμματέα του.
- Εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα σε Ουκρανία και Ρωσία μετά από ανταλλαγή πυρών
- Η Λόρα Ντερν αντιλαμβάνεται διαφορετικά τη σεξουαλικότητα μετά τα 50 της
- Επίσημο: Η Σενεγάλη προσέφυγε στο CAS για το Κόπα Άφρικα
- Βάση στη Σελήνη και πυρηνοκίνητη αποστολή στον Άρη – Aνατροπές στο πρόγραμμα Artemis της NASA
- Λονδίνο: Δύο άνδρες συνελήφθησαν για τις εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον ασθενοφόρων της εβραϊκής κοινότητας
- Μήνυμα Κακλαμάνη για την 25η Μαρτίου: Η συνέχεια του ’21 αποτελεί τη μεγαλύτερη τιμή για τον ιστορικό αγώνα των ηρώων του





