Φώτης Ιωαννίδης: «Περνάω καλά, αυτό έχει σημασία»
Ο Φώτης Ιωαννίδης αποφεύγει να μιλά για την προσωπική ζωή του.
Ο Φώτης Ιωαννίδης βρέθηκε προσκεκλημένος στην εκπομπή της Λίλας Κουντουριώτη «Game Time» που προβάλλεται στο YouΤube, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.
O επιτυχημένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναικού, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιστροφή του στους αγώνες μετά τον τραυματισμό του πριν λίγους μήνες, γα τους επαγγελματικούς τους στόχους και σχέδια, τους ποδοσφαιριστές που θαυμάζει αλλά και για τα σχόλια που δέχεται στα social media και για τη σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη.
Οι τραυματισμοί και η επιστροφή στα γήπεδα
«Προήλθα από έναν τραυματισμό το καλοκαίρι με την Εθνική, είχα μια δύσκολη περίοδο. Το άφησα πίσω μου και αρχίζω να βρίσκω τα πατήματά μου και ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να επιστρέψω ακόμα καλύτερος», είπε αρχικά ο Φώτης Ιωαννίδης.
Πώς αντιδρά στα σχόλια
Σχετικά με το αν διαβάζει όσα γράφονται στο διαδίκτυο για τον ίδιο, ο Φώτης Ιωαννίδης απάντησε: «Δεν διαβάζω αυτά που γράφονται για εμένα στα social media, μόνο όταν μου στέλνουν οι φίλοι μου. Γενικά δεν μπαίνω στο google, δεν ψάχνω, δεν βλέπω. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να ελέγξω, οπότε δεν θα ασχοληθώ κιόλας».
Πώς απαντά για την προσωπική ζωή του
Τέλος, σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή, ο Φώτης Ιωαννίδης τόνισε: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά. Αυτό έχει σημασία νομίζω».
- ΠΑΟΚ: Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Μιχαηλίδης
- ΛΔ Κονγκό: Αμείωτοι οι βομβαρδισμοί παρά την ειρηνευτική συμφωνία – «Εκρήγνυνται πάνω από τα σπίτια»
- Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο άλλαξε το όνομά της πριν από 18 χρόνια
- Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη αύριο στα Μέγαρα για την καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική
- Κλήρωση: Δείτε ποιοι είναι οι 12 όμιλοι του Μουντιάλ 2026 (pic)
- Μαρουάν Μπαργούτι: Η οικογένεια του ηγέτη της Φατάχ καταγγέλλει ότι υφίσταται βασανιστήρια στο Ισραήλ


