Αλικαρνασσός: Μέγα-γιοτ εμβόλισε άλλο πολυτελές σκάφος με 12 επιβαίνοντες
Το σούπερ γιοτ ανήκε στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Σουλεϊμάν Κερίμοφ μέχρι το 2015, όταν το απέκτησε ο Τεοντόρο Νγκουέμα Ομπιάνγκ Μανγκέ.
Ένα σούπερ γιοτ μήκους 90 μέτρων εμβόλισε κατά λάθος άλλο γιοτ που ήταν αγκυροβολημένο.
Συγκεκριμένα το σούπερ γιοτ Ice της Lürssen, μήκους 90,1 μέτρων, συγκρούστηκε με το σκάφος A.Mey της Numarine, μήκους 31,08 μέτρων, λίγο έξω από τις ακτές του Yalıkavak, στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας.
Συνελήφθη ο καπετάνιος
Βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφουν το Ice να κινείται προς το Α. May και τελικά να συγκρούεται με την πρύμνη του στην αριστερή πλευρά.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ενώ ο καπετάνιος του σούπερ γιο συνελήφθη.
Δείτε το βίντεο:
- Πώς η γήρανση του πληθυσμού επιβαρύνει τα συνταξιοδοτικά συστήματα της Ευρώπης
- Ινδονησία: Πάνω από 900 οι νεκροί από τις πλημμύρες – Στους 400 ανέρχονται οι αγνοούμενοι
- «Το κάνουν επίτηδες»: Η Σίντνεϊ Σουίνι ντύθηκε Mαρ-α-Λάγκο και όλοι λένε το ίδιο για την μεταμφίεση της
- Τρόλεϊ: Από την Κυριακή το ξήλωμα καλωδίων του δικτύου
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΓΣ Περιστερίου
- Κλειστά ακίνητα: Τέλος χρόνου για τα αποκαλυπτήρια



