Τι ζήτησε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών στην περιοχή
Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου ζήτησε να συνεχιστούν όσο περισσότερες μέρες την εβδομάδα είναι εφικτό τα δρομολόγια Άνω Λεχώνια - Μηλιές.
Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχαήλ Μιτζικός σύμφωνα με πληροφορίες, σε συνάντηση του στα γραφεία του ΟΣΕ στον Βόλο, ζήτησε να συνεχιστούν για όσο περισσότερες μέρες την εβδομάδα είναι εφικτό τα δρομολόγια Άνω Λεχώνια – Μηλιές.
«Είναι για όλους εμάς στο Νότιο Πήλιο πολύ σημαντικό να εξυπηρετούνται οι τουρίστες της περιοχής για όσα το δυνατό περισσότερες ημέρες την εβδομάδα και νομίζω πως ειδικά μετά τα όσα έχει περάσει η περιοχή τον τελευταίο καιρό, θα ήταν πολύ ενισχυτικό για όλους μας» δήλωσε στο in ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου, Μιχαήλ Μιτζικός για να προσθέσει:
«Θεωρώ, ότι μετά την επικοινωνία που είχαμε με την ηγεσία του οργανισμού, τα δρομολόγια Άνω Λεχώνια-Μηλιές θα συνεχίζονται για όσες περισσότερες ημέρες την εβδομάδα είναι εφικτό να πραγματοποιούνται»
Συνάντηση με πρέσβη της Κούβας στην Ελλάδα
Στο μεταξύ τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα Aramis Fuerte Hernández και την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Χρύσα Τσαγανού δέχθηκε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός στο Γραφείο του.
Ο κ. Hernández βρέθηκε στο Νότιο Πήλιο και την Αργαλαστή και κατά την τριμερή συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα τοπικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος, καθώς και οι προοπτικές συνεργασίας στον τομέα Πολιτισμού μεταξύ του Δήμου Νοτίου Πηλίου και της Δημοκρατίας της Κούβας.
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Θ’)
- Είναι αυτή η καλύτερη δίαιτα από τη μέση ηλικία και μετά;
- Βροχερός ο καιρός την Τρίτη σε όλη τη χώρα – Τι θα γίνει στην Αττική
- Οι αλλαγές στην ετήσια άδεια των εργαζομένων
- Όλα όσα δεν κατάλαβε ο Τζέφρι Έπσταϊν για την «Λολίτα» του Βλαντίμιρ Ναμπόκοφ
- Δέκα παράξενες συνήθειες που «φωνάζουν» ευφυΐα




