Μπέλινγκχαμ: «Ίσως το σώμα μου να μου λέει ότι χρειάζεται λίγη περισσότερη ξεκούραση»
Ο Τζουντ Μπέλιγκχαμ δήλωσε απογοητευμένος μετά τον τραυματισμό, με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να υποστηρίζει μέσω ανάρτησής του ότι σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο η επίπονη σεζόν που προηγήθηκε
Ο Κάρλο Αντσελότι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τζουντ Μπέλιγκχαμ για τον επόμενο μήνα, καθώς ο Άγγλος διεθνής μέσος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Ρεάλ Mαδρίτης στον πελματιαίο μυ.
Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα μείνει στα πιτς
Λίγο μετά την επίσημη ενημέρωση της Βασίλισσας για τον τραυματισμό του, ο 21χρονος άσος επικοινώνησε τα συναισθήματά του μέσω μίας ανάρτησης στα social media, υποστηρίζοντας μάλιστα, πως αυτή η εξέλιξη ίσως να είναι απόρροια της επίπονης σεζόν που πέρασε.
«Τίποτα δεν μισώ περισσότερο από το να χάνω παιχνίδια, αλλά προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά κι ίσως το σώμα μου να μου λέει ότι χρειάζεται λίγη περισσότερη ξεκούραση μετά από μια κουραστική χρονιά.
Είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά θα υποστηρίξω τα παιδιά σαν φίλαθλος μέχρι να μπορέσω να τα ξανακάνω με την καλύτερη και πιο δυνατή εκδοχή μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπέλινγκχαμ.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jude Bellingham (@judebellingham)
Θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν, ο Μπέλινγκχαμ ήταν βασικό στέλεχος τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και της Εθνικής Αγγλίας στο Euro 2024, καταγράφοντας συνολικά 55 ματς.
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Ξαναθυμήθηκε το σύνθημα «νομιμότητα παντού» ο Μητσοτάκης
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Τρία αδέλφια σκοτώθηκαν στο Ντονέτσκ από ρωσική επίθεση
- Ουκρανία: Η Ρωσία ανακοίνωσε τον επόμενο γύρο συνομιλιών που θα διεξαχθεί στη Γενεύεη
- Κατέπεσαν στο δικαστήριο οι καταγγελίες για το πρώτο έγκλημα στο Διάστημα
- Σοκ για τη Λίντσεϊ Βον: Κινδυνεύει ακόμη και με ακρωτηριασμό η θρυλική σκιέρ (pics)

