Μπέλινγκχαμ: «Ίσως το σώμα μου να μου λέει ότι χρειάζεται λίγη περισσότερη ξεκούραση»
Ο Τζουντ Μπέλιγκχαμ δήλωσε απογοητευμένος μετά τον τραυματισμό, με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να υποστηρίζει μέσω ανάρτησής του ότι σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο η επίπονη σεζόν που προηγήθηκε
Ο Κάρλο Αντσελότι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τζουντ Μπέλιγκχαμ για τον επόμενο μήνα, καθώς ο Άγγλος διεθνής μέσος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Ρεάλ Mαδρίτης στον πελματιαίο μυ.
Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα μείνει στα πιτς
Λίγο μετά την επίσημη ενημέρωση της Βασίλισσας για τον τραυματισμό του, ο 21χρονος άσος επικοινώνησε τα συναισθήματά του μέσω μίας ανάρτησης στα social media, υποστηρίζοντας μάλιστα, πως αυτή η εξέλιξη ίσως να είναι απόρροια της επίπονης σεζόν που πέρασε.
«Τίποτα δεν μισώ περισσότερο από το να χάνω παιχνίδια, αλλά προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά κι ίσως το σώμα μου να μου λέει ότι χρειάζεται λίγη περισσότερη ξεκούραση μετά από μια κουραστική χρονιά.
Είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά θα υποστηρίξω τα παιδιά σαν φίλαθλος μέχρι να μπορέσω να τα ξανακάνω με την καλύτερη και πιο δυνατή εκδοχή μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπέλινγκχαμ.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jude Bellingham (@judebellingham)
Θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν, ο Μπέλινγκχαμ ήταν βασικό στέλεχος τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και της Εθνικής Αγγλίας στο Euro 2024, καταγράφοντας συνολικά 55 ματς.
- Η Premier League κρίνεται όλο και περισσότερο στις στατικές φάσεις
- Ανδρουλάκης: Η ειρήνευση μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τη διπλωματία και τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου
- Πειραιώς: Νεκρός 31χρονος αναβάτης μηχανής σε τροχαίο δυστύχημα
- Επιστροφή στην GBL με την 20η αγωνιστική: Ξεχωρίζει το ΑΕΚ – Προμηθέας
- «Γυναίκες χωρίς άνδρες»: Το βιβλίο που το καθεστώς του Ιράν απαγόρευσε — αλλά δεν κατάφερε να σβήσει
- Έκαναν το 1-2 στην Αυστραλία οι Mercedes: Pole position ο Ράσελ, δεύτερος ο Αντονέλι (pic+vid)


