Σοκ στη Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του Σάο Πάολο-Νασιονάλ Μοντεβιδέο
Σοκαριστικό σκηνικό στο Σάο Πάουλο-Νασιονάλ Μοντεβιδέο για τους «16» του Copa Libertadores, αφού κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο Χουάν Ιθκιέρδο των Ουρουγουανών.
«Παγωμάρα» επικράτησε στην αναμέτρηση της Σάο Πάολο με τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο για την φάση των «16» του Copa Libertadores.
Στο 83’ τoυ αγώνα ο αμυντικός της ομάδας από την πρωτεύουσα της Ουρουγουάης, Χουάν Ιθκιέρδο, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, με συμπαίκτες κι αντιπάλους να καλούν απεγνωσμένα τους γιατρούς.
Ο συμπαίκτης του Ιθκιέρδο, Μπάες, τον είδε να παραπατά στο κέντρο του γηπέδου και προσπάθησε να τον συγκρατήσει, ενώ άμεση ήταν η παρέμβαση του ασθενοφόρου.
Ο Ιθκιέρδο δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες των γιατρών για αρκετά λεπτά πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ φάνηκε να ανακτά τις αισθήσεις του, με όλο το γήπεδο να τον χειροκροτεί.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιθκιέρδο ανέκτησε τις αισθήσεις του πριν μπει στο ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξονυχιστικές εξετάσεις.
Δείτε το βίντεο:
- ΠΑΟΚ – Άρης 3-1: Πήρε το ντέρμπι ο «Δικέφαλος του Βορρά» με πρωταγωνιστές Τάισον και Γιακουμάκη
- Αγρότες: Ατσαλώνουν τη στάση τους – Οι παράγοντες που «φουντώνουν» τα μπλόκα
- Σερ: Τρίτος γάμος στα 80α γενέθλια της – «40 χρόνια διαφορά; Κανένα πρόβλημα» – Οι άλλοι σύζυγοι
- Η ΑΙ πείθει τους ψηφοφόρους με εντυπωσιακή άνεση – Κίνδυνος για τη δημοκρατία;
- Δώρο Χριστουγέννων: Τι ισχύει για τους μισθωτούς – Πότε θα καταβληθεί
- Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΛ Novibet ο Μαλεζάς


