Το αναλυτικό πρόγραμμα με τις ημέρες και τις ώρες των αγώνων της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, έκανε γνωστό η διοργανώτρια αρχή.
Τρεις αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 31 Αυγούστου και τέσσερις την Κυριακή 1η Σεπτέμβρη, ενώ δεν θα υπάρχει δράση τη Δευτέρα.
Την «αυλαία» ανοίγει ο Ολυμπιακός με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το παιχνίδι της Athens Kallithea απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.