Τραγωδία στη Χαλκιδική: 8χρονο παιδί κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στα μάτια των γονιών του
Πού αποδίδεται ο θάνατος του άτυχου παιδιού, με βάση με τις πρώτες ενδείξεις
Μία ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (17/08/2024) στην Χαλκιδική, με τον ξαφνικό θάνατο ενός παιδιού μπροστά στα μάτια των γονιών του.
Το θλιβερό περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Ιερισσού, όταν ένα παιδί 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε ξαφνικά.
Οι γονείς είδαν το παιδί τους να καταρρέει και να αφήνει την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια τους
Στην περιοχή προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες, το οποίο έφτασε άμεσα στο σημείο.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες κάνοντας ΚΑΡΠΑ στο άτυχο παιδάκι, δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια, παρέλαβαν καο μετέφεραν το 8χρονο παιδί στο κέντρο Υγείας Ιερισσού, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον ξαφνικό θάνατο του παιδιού
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το παιδί είχε αμυγδαλίτιδα και υπάρχουν ενδείξεις πως του γύρισε σε οξεία περικαρδίτιδα.
- Apple: Επείγουσα προειδοποίηση για κενά ασφαλείας σε iPhone και iPad
- Η Λιθουανία θα δαπανήσει 320 εκατ. ευρώ για το σουηδικό πυραυλικό σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας
- Οι καλύτερες στιγμές του 2025 στη Euroleague σε ένα βίντεο (vid)
- Από τα ανοιχτά μπλόκα των αγροτών στα αδιαπέραστα των αστυνομικών
- Κέιτ και Γουίλιαμ, μια ανέκδοτη ανασκόπηση: Οι κρυφές οικογενειακές στιγμές ως αποχαιρετισμός στο 2025 – Νέα αρχή
- O Μασκ οραματίζεται τα ρομπότ αλλά μπορεί να τον προλάβει η Κίνα
