Το συνέχισε για τον πατέρα του ο Τσιτσιπάς: «Δεν είναι πολύ έξυπνος, είμαι απογοητευμένος» (vid)
Συνέχεια στη… κόντρα που άνοιξε χθεςμε τον πατέρα του κατά τη διάρκεια του τουρνουά του Μόντρεαλ έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λέγοντας πως είναι απογοητευμένος μαζί του
Στο προσκήνιο, άλλη μία φορά για αρνητικό λόγο, βρίσκεται από χθες το απόγευμα (8/8) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος είχε ένα αδιανόητο ξέσπασμα εναντίον του πατέρα του, Απόστολου.
Ο 25χρονος τενίστας στη διάρκεια του πρώτου σετ του αγώνα του με τον Κέι Νισικόρι, στο πλαίσιο του τουρνουά του Μόντρεαλ, ξέσπασε κατά του πατέρα και προπονητή του, Απόστολου, μιλώντας απρεπώς σε εκείνον και ζητώντας επιτακτικά να αποχωρήσει από την εξέδρα.
Λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό του από τον Ιάπωνα αντίπαλό του, ο Τσιτσιπάς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, και έδωσε συνέχεια στο περιστατικό, δηλώνοντας απογοητευμένος από τον πατέρα και προπονητή του, εκθέτοντας άλλη μία φορά τη προσωπική τους σχέση.
«Χρειάζομαι και αξίζω έναν προπονητή που να με ακούει και ακούει τα σχόλια μου ως παίκτη. Ο πατέρας μου δεν είναι πολύ έξυπνος ή πολύ καλός στο να χειρίζεται τέτοιους είδους καταστάσεις» είπε αρχικά.
«Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος μαζί του» συνέχισε.
Σε ερώτηση αν σκέφτεται αλλαγές σε αυτό το κομμάτι, απάντησε: «Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή θα σκεφτόμουν κάποιες αλλαγές, αλλά είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Το πιο σημαντικό για έναν παίκτη είναι να έχει άμεσο και καλό feedback από έναν προπονητή».
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί
- Ερώτηση ΚΚΕ στη Βουλή για τους ναυτεργάτες «που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον Περσικό Κόλπο»
- Βουλή: Στην επιτροπή Δεοντολογίας ο Φλώρος επειδή αποκάλεσε τον Βελόπουλο «καράφλα»
- Τεχεράνη: Ζημιές στο Παλάτι Γκολεστάν από πυραυλικό πλήγμα εν μέσω της σύγκρουσης ΗΠΑ–Ισραήλ με το Ιράν
- Αποκάλυψη-σοκ στη Φόρμουλα 1: Οι οδηγοί της Άστον Μάρτιν κινδυνεύουν με αναπηρία
- Στο Υπουργείο Υγείας η Δήμαρχος Σίφνου για τα θέματα στελέχωσης των υπηρεσιών υγείας του νησιού
- Μενδώνη για τις φωτογραφίες των 200 της Καισαριανής: «Σε 13 μέρες φέραμε εις πέρας όλη τη διαδικασία»




