Ισραήλ: Σύζυγο και γιο θέλει μαζί του στο καταφύγιο ο Νετανιάχου, γράφουν Ισραηλινά ΜΜΕ
Η γυναίκα και ο γιος του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου θέλουν προνομιακή θέση σε καταφύγιο
Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, η σύζυγός του Σάρα και ο μεγαλύτερος γιος του, Γιαίρ θέλουν να έχουν μια θέση σε ένα υπόγειο καταφύγιο στην Ιερουσαλήμ, που προορίζεται μόνο για ανώτερους ηγέτες, σε περίπτωση ιρανικής επίθεσης, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Walla.
Επικαλούμενο πηγές μεταξύ συνεργατών του Νετανιάχου, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Σάρα και ο Γιαίρ επιθυμούν να βρίσκονται μαζί με τον πρωθυπουργό στο καταφύγιο και εξετάζουν το ενδεχόμενο να κοιμηθούν εκεί αν και όταν επιτεθεί το Ιράν.
Σε απάντηση, το πρωθυπουργικό γραφείο διέψευσε το δημοσίευμα κάνοντας λόγο για «ψευδείς ειδήσεις».
Μήνυμα Πούτιν σε Χαμενεΐ για «συγκρατημένη απάντηση» στο Ισραήλ
Nα δώσει μια «συγκρατημένη απάντηση» στο Ισραήλ για τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια και να αποφύγει να βλάψει αμάχους, ζήτησε ο Βλαντίμιρ Πούτιν από τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, σύμφωνα με δύο ανώτερες ιρανικές πηγές που μίλησαν στο Reuters.
Το μήνυμα παραδόθηκε στον Χαμενεΐ, δήλωσαν οι πηγές, από τον Σεργκέι Σοϊγκού, τον γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της Ρωσίας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Τεχεράνη χθες το βράδυ.
Οι πηγές ίδιες πρόσθεσαν ότι το Ιράν ζήτησε από τη Μόσχα να επιταχύνει τις παραδόσεις των μαχητικών αεροσκαφών Sukhoi Su-35, ενώ ανέφεραν επίσης ότι η Μέση Ανατολή βρίσκεται στα πρόθυρα ενός μεγάλου πολέμου και αυτοί που βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του Χανιγια «είναι σαφές ότι προσπαθούν να πυροδοτήσουν έναν τέτοιο πόλεμο».
- Το άλλο πρόσωπο του Λανουά στους διαιτητές και ο απολογισμός που έρχεται
- Πορτοκαλί τιμολόγια: Έρχονται οι χρεώσεις ρεύματος ανά ώρα
- Συνταγή: Σπιτικά σπανακοπιτάκια
- Το διπλό μήνυμα Ανδρουλάκη για τα σενάρια συγκυβέρνησης, τα «καρφιά» κατά Τσίπρα και το νέο «άνοιγμα» σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑΡ
- Διαφθορά μετρημένη σε δισ.: Από τα βοσκοτόπια του ΟΠΕΚΕΠΕ στα σαλόνια των Βρυξελλών
- Food Authority Recalls Kinder Chocolates Over Hidden Gluten Risk





