Όγδοη στη δεύτερη ημιτελική σειρά των 200μ. η Εμμανουηλίδου (vid)
Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου τερμάτισε στην όγδοη θέση της πρώτης ημιτελικής σειράς με 23.18 και ολοκλήρωσε απόλυτα επιτυχημένα την παρουσία της στη διοργάνωση.
Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου αγωνίστηκε στον ημιτελικό των 200 μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Η νεαρή σπρίντερ τερμάτισε στην όγδοη θέση της πρώτης ημιτελικής σειράς με 23.18 και ολοκλήρωσε απόλυτα επιτυχημένα την παρουσία της στη διοργάνωση.
Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου, το πρωί έτρεξε στα ρεπεσάζ και το απόγευμα πήρε θέση στη δεύτερη διαδρομή της πρώτης ημιτελικής σειράς.
«Νομίζω πως μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένη που έφτασα στα ημιτελικά. Πάλεψα με τα θηρία σε αυτόν τον αγώνα. Δεν ένιωθα καλά τώρα το απόγευμα, γιατί δεν είχα ενέργεια, φεύγω χαρούμενη έστω κι αν δεν έκανα ατομικό ρεκόρ», είπε η νεαρή, που μετείχε για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και είχε παρουσία σε δύο αγωνίσματα. Η 21χρονη κατέκτησε την 24η θέση στο σύνολο.
Δείτε την κούρσα:
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Συνταγή: Καρυδόπιτα
- Αποδοκιμασίες για τον Αυστραλό πρωθυπουργό λόγω της ανησυχίας του για τους Παλαιστίνιους
- Ιράν: Αναφορές ότι οι ΗΠΑ στέλνουν επιπλέον πολεμικά πλοία και στρατεύματα – Εκρήξεις συγκλονίζουν την Τεχεράνη
- Τέμπη: «Επαγγελματία συκοφάντη» χαρακτηρίζει η Ένωση Δικαστών την Κωνσταντοπούλου μετά τις σκληρές δηλώσεις της για τη δίκη
- Άσκηση: Εσύ ξέρεις τη μέθοδο HLM;


