Ολυμπιακοί Αγώνες: Έμεινε 9η στο ύψος η Γκούσιν (vid)
Η Τατιάνα Γκούσιν δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 1.91μ. στον τελικό του ύψους γυναικών και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στην 9η θέση.
Εκτός τελικού στο άλμα εις ύψος γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έμεινε από νωρίς η Τατιάνα Γκούσιν.
Η Ελληνίδα άλτρια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα 1.91μ. και αποχαιρέτησε από τη συνέχεια του τελικού.
Θυμίζουμε ότι η Γκούσιν είχε προκριθεί στον τελικό έχοντας περάσει τον πήχη στα 1.91μ. στα προκριματικά ενώ το ατομικό της ρεκόρ είναι στα 1.94μ.
Αυτή ήταν η πρώτη της παρουσία της Γκούσιν σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ η Ελλάδα είχε και πάλι εκπρόσωπο σε τελικό άλματος εις ύψος γυναικών μετά το χάλκινο μετάλλιο της Νίκης Μπακογιάννη στην Ατλάντα το 1996.
Δείτε την τελευταία της προσπάθεια:
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός
- Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 38χρονου μοντέλου – Την τεμάχισε και την πολτοποίησε ο άντρας της
- Βουλή: Οι πρώτες κόντρες για τον προϋπολογισμό – Πιερρακάκης και Φάμελλος αντάλλαξαν «πυρά»
- Βουλγαρία: Το κοινοβούλιο αποδέχθηκε την παραίτηση της κυβέρνησης του Ρόσεν Ζελιάσκοφ
- Εορταστικό ωράριο: Ποια καταστήματα δεν θα ανοίξουν την Κυριακή 14/12
- Τα «βρήκαν» Σλοτ και Σαλάχ: Επιστρέφει στο παιχνίδι με τη Μπράιτον ο Αιγύπτιος


