Στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Τετέ – Υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και έρχεται Ελλάδα
Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Γαλατασαράι για την απόκτηση του Τετέ – Υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα και έρχεται Ελλάδα.
Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Τετέ.
Οι «πράσινοι» συμφώνησαν με την Γαλατασαράι και πρόλαβαν να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή λίστα ενόψει των παιχνιδιών με την Μπότεφ για τα προκριματικά του Europa League, όπου πήρε τη θέση του Αϊτόρ.
Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τον… έπιασε λίγο πριν ταξιδέψει για τη χώρας μας ώστε να επισημοποιηθεί το deal. «Ο Τέτε ετοιμάζεται να μεταβεί στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη διαδικασία μεταγραφής στον Παναθηναϊκό», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Τι αναφέρουν στην Τουρκία
ÖZEL FOTOĞRAF | Tete, Panathinaikos’a transfer sürecini tamamlamak üzere Yunanistan’a gitmeye hazırlanıyor. pic.twitter.com/gu1Sy8z264
— Reşat Can Özbudak (@resatcan_ozbdak) July 24, 2024
Ο Τετέ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και η Γαλατασαράι θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ.
Ο πρώην άσος των Λέστερ, Λιών και Σαχτάρ μέτρησε πέρσι 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον τουρκικό σύλλογο με απολογισμό 3 γκολ και 6 ασίστ.
- Συναγερμός στις φυλακές Κασσαβέτειας – Κρούσματα φυματίωσης
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Επιστρέφει στις 31 Ιανουαρίου με νέα επεισόδια
- Κλειστά ακίνητα: Πώς θα πάρετε επιδότηση έως 36.000 ευρώ από το νέο «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
- «Φως στο Τούνελ»: Επιστρέφει απόψε στις 23:20, στο MEGA
- Ουκρανία: Καθ΄οδόν για το Άμπου Ντάμπι αντιπροσωπίες του Κιέβου, της Μόσχας και των ΗΠΑ – «Αγκάθι» το εδαφικό
- Τεστ αίματος ανιχνεύει τη νόσο του Crohn χρόνια πριν από την εμφάνιση συμπτωμάτων

