Ολυμπιακός: Δανεικός στο Μαρούσι ο Τανούλης (pic)
Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως ο Γιώργος Τανούλης παραχωρήθηκε δανεικός στο Μαρούσι.
Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Τανούλη από τον Προμηθέα Πάτρας, σε μια κίνηση με φόντο το μέλλον των Ερυθρόλευκων.
Ο Έλληνας ψηλός πέρασε την πρώτη του σεζόν στο λιμάνι παίρνοντας χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η νέα χρονιά όμως θα τον βρει στο Μαρούσι.
Όπως γνωστοποίησαν οι Πειραιώτες, ο 21χρονος σέντερ θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει τον δανεισμό του 21χρονου σέντερ, Γιώργου Τανούλη, στο Μαρούσι μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25».
H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει τον δανεισμό του 21χρονου σέντερ, Γιώργου Τανούλη, στο Μαρούσι.#OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFighthttps://t.co/yKfryH02jl
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) July 22, 2024
- Η απάντηση του Κονσεϊσάο στα σενάρια ότι θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
- Χαλκιδική: Θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν σε τεχνητή λίμνη – Ανήκουν σε δύο άτομα
- The Expla-in Project| Συνέδρια ΠΑΣΟΚ: Από τον Ανδρέα Παπανδρέου έως σήμερα
- 2026: Μέχρι που πας με το fuel pass – Επιδότηση με το σταγονόμετρο στο… ρεζερβουάρ
- «Ο ουρανός κατακόκκινος στον γαλαξία της Αναγνωστάκη», με τη Ρούλα Πατεράκη στο θέατρο Ψυρρή
- Αφθώδης πυρετός: «Είχα 130 αρνιά να δώσω για το Πάσχα. Τώρα προσεύχομαι να μην μου τα ρίξουν στο λάκκο»



