Η… οικογενειακή φωτογραφία Μιλουτίνοφ, Πετρούσεφ και Γκαντζούλη (pic)
Οι δύο Σέρβοι του Ολυμπιακού φωτογραφήθηκαν μαζί με τον γυμναστή των Ερυθρόλευκων και της Εθνικής, Αντρέα Γκαντζούλη.
Η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει σε λίγη ώρα (21:00) την αντίστοιχη της Σερβίας σε φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.
Από την ομάδα των «πλάβι» υπάρχουν αρκετά γνώριμες φυσιογνωμίες στο ελληνικό κοινό, όπως πχ οι Φιλίπ Πετρούσεφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ που αγωνίζονται στη χώρα μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Έτσι οι δύο ψηλοί των Ερυθρόλευκων και της Σερβίας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον, επί χρόνια, γυμναστή τόσο της ομάδας του Πειραιά, όσο και της Εθνικής, Αντρέα Γκαντζούλη.
Μάλιστα, οι τρεις τους αποφάσισαν να βγάλουν και την απαραίτητη φωτογραφία, με τον Ολυμπιακό να την αναρτά στο Twitter του συλλόγου και να γράφει χαρακτηριστικά: «Χωρίς σύνορα, χωρίς ορίζοντες. Οικογένεια, ό,τι κι αν συμβεί».
~ No borders. Just horizons! ~
Family no matter what! #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/dvRRyG6Z9r
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) July 22, 2024
- Ποια Ελληνικά Online Live Καζίνο Προσφέρουν το Καλύτερο Cross-Device Syncing;
- Νέα Αριστερά: Το σκάνδαλο των υποκλοπών τώρα αρχίζει – Μύδροι κατά της κυβέρνησης μετά την αποκάλυψη του in
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»


