
«Κοντά σε τρεις σημαντικές μεταγραφές η Μπολόνια»
Η Μπολόνια φαίνεται πως είναι αρκετά κοντά σε τρεις μεταγραφικές κινήσεις…
Η Βίρτους Μπολόνια συνεχίζει το «σαφάρι» στο μεταγραφικό παζάρι της Euroleague, προκειμένου να παρουσιαστεί πιο δυνατή στην επερχόμενη σεζόν.
Σύμφωνα με το «La Gazzetta dello Sport», η ιταλική ομάδα είναι κοντά στο να υπογράψει τον Γουίλ Κλάιμπερν. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία για διετούς διάρκειας, με τις απολαβές του 34χρονου να φτάνουν περίπου το 1,5 εκατομμύριο δολάρια.
Οι άλλες δύο περιπτώσεις
Επιπλέον, υπογραμμίζεται πως η Μπολόνια έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση στον Ρέιτζον Τάκερ ενώ την ίδια ώρα είναι κοντά και στην απόκτηση του Ματ Μόργκαν, για να καλύψει τις κενές θέσεις στο ρόστερ της, με στόχο τα playoffs της Euroleague.
Υπενθυμίζουμε πως πέρυσι η Βίρτους αγωνίστηκε στα play-in και δεν κατάφερε να περάσει στην προνομιούχο 8αδα της διοργάνωσης, παρά το πολύ καλό ξεκίνημα που είχε την περασμένη σεζόν.
- Ιράν – ΗΠΑ: Διπλωματικά παιχνίδια στο Ισλαμαμπάντ – Επισφαλής η εκεχειρία στον Λίβανο
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι επισκέπτεται το Αζερμπαϊτζάν για συνομιλίες σε θέματα ασφαλείας και ενέργειας
- The Lancet: Το κορυφαίο ιατρικό περιοδικό αρνείται να καταθέσει στη Γερουσία των ΗΠΑ για την Covid-19
- Ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει ότι «θα είναι πάντα μέλος της βασιλικής οικογένειας»
- Βενεζουέλα και Κολομβία ανακοινώνουν στρατιωτική συνεργασία ενάντια στις «μαφίες»
- Η G7 ανησυχεί για τη σημαντική ενίσχυση των πυρηνικών οπλοστασίων της Κίνας και της Ρωσίας
