Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77: Ο Χάουαρντ οδήγησε τους Βάσκους στα playoffs
Έχοντας τον Μάρκους Χάουαρντ σε τρομερή κατάσταση, η Μπασκόνια νίκησε τη Βίρτους Μπολόνια με 89-77 στο τελευταίο play-in και θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στα playoffs της Euroleague.
Η Μπασκόνια είναι η ομάδα που ολοκλήρωσε τα playoffs της Euroleague καθώς επιβλήθηκε της Βίρτους Μπολόνια με 89-77 στο τελευταίο play-in και έτσι θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης αφού κατέλαβε την 8η θέση στην τελική βαθμολογία.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται την πρώτη και τη δεύτερη περίοδο.
Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως οι Βάσκοι ξέσπασαν με πρωταγωνιστές τους Χάουαρντ, Μίλερ-ΜακΙντάιρ και Σεντεκέρσκις, «καθαρίζοντας» την υπόθεση πρόκριση.
Αν και ήταν σχετικά άστοχος με 9/26 ο Μάρκους Χάουαρντ ήταν εξαιρετικός για την ομάδα του έχοντας 28 πόντους, με τον Τάντας Σεντεκέρσκις να έχει 16 και τον Ματ Κοστέλο 19, ενώ ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ είχε 8 πόντους, 8 ασίστ και 7 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά, 16 πόντους είχε ο Τόκο Σενγκέλια και 13 ο Ντάνιελ Χάκετ.
Αν και ήταν σχετικά άστοχος με 9/26 ο Μάρκους Χάουαρντ ήταν εξαιρετικός για την ομάδα του έχοντας 28 πόντους, με τον Τάντας Σεντεκέρσκις να έχει 16 και τον Ματ Κοστέλο 19, ενώ ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ είχε 8 πόντους, 8 ασίστ και 7 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά, 16 πόντους είχε ο Τόκο Σενγκέλια και 13 ο Ντάνιελ Χάκετ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.