Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γκριμάου: «Πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός, με μεγάλη εμπειρία και πολλά διαφορετικά όπλα να επιτεθεί»

Γκριμάου: «Πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός, με μεγάλη εμπειρία και πολλά διαφορετικά όπλα να επιτεθεί»

O Ρότζερ Γκριμάου μίλησε στην καταλανική «Sport» για τη σειρά της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό στα play-offs της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει κόντρα στην Μπαρτσελόνα την πρόκρισή του στο Final-4 της Euroleague, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο τον προσεχή Μάιο.

Για την σειρά των play-offs με τους ερυθρόλευκους, μίλησε ο προπονητής των Μπλαουγκράνα, Ρότζερ Γκριμάου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην καταλανική «Sport». Ο 45χρονος τεχνικός μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό δύσκολο αντίπαλο, ενώ αναφέρθηκε στα επιθετικά όπλα που διαθέτει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι δηλώσεις του Γκριμάου

«Τι να διαλέξεις; Ολυμπιακός, Φενέρ, Μακάμπι, Μπασκόνια ή Εφές; Όλες είναι εξαιρετικές ομάδες. Το να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό. Πήγαμε καλά στη regular season. Ήμασταν στην δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση σχεδόν σε όλη τη σεζόν. Βλέπεις τη βαθμολογία και σκέφτεσαι πως αυτές οι 6-7 ομάδες έχουν μια νίκη διαφορά. Ευτυχισμένος με την πορεία μας στη regular season. Πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός με μεγάλη εμπειρία και πολλά διαφορετικά όπλα να επιτεθεί. Νομίζω πάντως πως είχαμε καλή πορεία στη σεζόν και είμαστε έτοιμοι.

Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες σε όλες τις θέσεις. Έχει μεγάλο ρόστερ, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς. Να δώσουμε βάση στην ομάδα μας. Δείτε πόσο … όμορφοι είμαστε, κάτι που μερικές φορές μας δυσκολεύει, να πούμε στον εαυτό μας ότι είμαστε όμορφοι και ελκυστικοί και να το πιστέψουμε. Αυτό όμως πρέπει να γίνει μέσα από το παιχνίδι μας. Μέσα από αυτά που έχουμε κάνει μέσα στη σεζόν», είπε μεταξύ άλλων o προπονητής των Καταλανών.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024