Τροχαίο στα Χανιά: Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Η γυναίκα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ έχοντας τις αισθήσεις της, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματα της
Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στα Χανιά. Θύμα του δυστυχήματος ήταν μία 47χρονη γυναίκα που είχε πάει για μπάνιο με την οικογένεια της. Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να παρασύρει την γυναίκα που έχασε τη ζωή της και ακόμη ένα μέλος της οικογένειας.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, η 47χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι αλλά παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχοντας τις αισθήσεις της. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα δεν τα κατάφερε και άφησε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου την τελευταία της πνοή.
Δύο άτομα παρέσυρε το αυτοκίνητο
Σημειώνεται ότι η άτυχη γυναίκα έκανε τις διακοπές της στα Χανιά και συγκεκριμένα στη Γεωργιούπολη μαζί με τον άντρα, τα πεθερικά, τον γαμπρό και τη συννυφάδα της, η οποία έπεσε επίσης θύμα παράσυρσης.
Η 47χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι αλλά παρελήφθη από ασθενοφόρο
- Χονγκ Κονγκ: Εκλογές στη σκιά της πρόσφατης πολύνεκρης πυρκαγιάς
- Zootopia 2: Σινεμά στην Κίνα γέμισαν σκυλιά – Η πιο viral προβολή της χρονιάς
- Έρευνα: Χαρτογραφήθηκε εκτεταμένο ηφαιστειακό σύστημα στη Μήλο – Υδροθερμικά πεδία έως 230 μ.
- Βορίζια: Σαράντα ημέρες από το μακελειό – Σήμερα το μνημόσυνο του Φανούρη Καργάκη
- «Ολυμπιακός, o κορυφαίος ελληνικός σύλλογος»
- Το 2029 ως σημείο συναγερμού για την Ευρώπη – Πόσο πιθανή είναι μια σύγκρουση με τη Ρωσία;





