
Eπίσημο: Στη Μπάγερν μέχρι το 2028 ο Παλίνια (pic,vid)
Και με τη… βούλα παίκτης της Μπάγερν Μονάχου είναι από σήμερα (11/07) ο Ζοάο Παλίνια, με τoν Πορτογάλο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας
Η Μπάγερν Μονάχου έκανε κι επίσημα δικό της τον Ζοάο Παλίνια.
Οι Βαυαροί είχαν έρθει εδώ και αρκετές μέρες σε συμφωνία με τον Πορτογάλο DIEUN;H μέσο, ωστόσο σήμερα (11/7) ο γερμανικός σύλλογος επισημοποίησε το deal ανακοινώνοντας την απόκτηση του 29χρονου άσου.
Ο Παλίνια μετά από μία εξαιρετική διετία στην Φούλαμ, θα κάνει έτσι το επόμενο βήμα στη καριέρα του, αφού θα αγωνιστεί στη Μπάγερν η οποία τον αγόρασε αντί 51 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια μέχρι το 2028.
Ο Παλίνια έφτασε… μια ανάσα από την ένταξή του στο ρόστερ της Μπάγερν και το περασμένο καλοκαίρι, καθώς αποτελούσε τον εκλεκτό της διοίκησης της γερμανικής ομάδας αλλά και του Τόμας Τούχελ για την θέση του αμυντικού χαφ, ωστόσο η μεταγραφή χάλασε στο… παρά ένα.
Αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφή της Μπάγερν ενόψει της νέας σεζόν, καθώς η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί έχει αποκτήσει ήδη τους Μπράιαν Θαραγόθα, Χιρόκι Ίτο και Μίκαελ Ολίσε.
Δείτε την ανάρτηση
Die Tinte ist trocken. ✍️✔️#ServusJoão #FCBayern #MiaSanMia pic.twitter.com/NQGgj8pE6M
— FC Bayern München (@FCBayern) July 11, 2024
Man sieht sich immer ??????? im Leben. ❤️ #ServusJoão#FCBayern #MiaSanMia pic.twitter.com/ACgFpdfiDY
— FC Bayern München (@FCBayern) July 11, 2024
- 100 χρόνια Μέριλιν Μονρόε – Ακόμη και τα εσώρουχα της στο σφυρί στην πιο ιδιωτική δημοπρασία όλων
- Μην φοβάσαι το κλάμα: Μας κάνει καλό
- Από τα δισεκατομμύρια στα τρισεκατομμύρια – Τα χρυσά πρόσωπα των αγορών
- Η σκιά του πολέμου στη Ρουμανία
- Το αφεντικό της OpenAI άλλαξε γνώμη – Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μη φέρει εργασιακό Αρμαγεδδώνα τελικά
- Πριν το πρώτο αίμα: Ράμπο χωρίς Σιλβέστερ Σταλόνε γίνεται;



