Πολάκης κατά Σπίρτζη: Έγινες μαϊντανός – Κάνεις αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ
Η συνέντευξη Σπίρτζη προκάλεσε την οργή του Παύλου Πολάκη
Επίθεση κατά του Χρήστου Σπίρτζη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή συνέντευξη, στην οποία ο πρώην υπουργός Μεταφορών αναφέρθηκε στα τεκταινόμενα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και είπε στον Σκάι ότι «δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα του Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου. Το 14,9% μπορεί να γίνει 4,9% αν συνεχίσουν έτσι».
Ο κ. Σπίρτζης στη συνέντευξή του μεταξύ άλλων απέδωσε ευθύνες για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στον Στέφανο Κασσελάκη
Η απάντηση από τον Παύλο Πολάκη ήρθε σαν σχόλιο στη σχετική ανάρτηση του κ. Σπίρτζη:
«Σταμάτα πια!! Φτάνει! Μαϊντανός του σαπιοκάναλου έγινες! Κάποτε έκανες αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη, τώρα μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξαναγυρνάει…»
Τι είπε ο Σπίρτζης
Στη συνέντευξή του ο Χρήστος Σπίρτζης είχε αναφέρει ότι «δεν το έκανα εγώ Κούγκι, δεν υπήρχε ποτέ σκέψη για πρόταση μομφής», για όσα διαδραματίστηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι κακό να στρουθοκαμηλίζουμε», είπε, επίσης, για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και απέδωσε ευθύνες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «που το πήρε πάνω» του και στα στελέχη του.
Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να δουν τι έγινε στη Γαλλία: «Να αλλάξουμε ρότα σε λογική πολίτικού πλαισίου συνεργασίας. Εμένα δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου. Το 14,9% μπορεί να γίνει 4,9% αν συνεχίσουν έτσι».
- Ιράν: Ο γιος του άλλοτε σάχη καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν «με τον λαό»
- Περπάτημα: Πέντε μυστικά που το απογειώνουν
- Καιρός: Στην κατάψυξη η χώρα – Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει τη Δευτέρα
- Ο θάνατος μιας ιδεολογίας: Μπορεί ο Τσαβισμός να επιβιώσει μετά την απαγωγή του Μαδούρο;
- Ex Machina: Πόσο «επιστημονική φαντασία» είναι σήμερα η ταινία του 2014;
- Μπορούμε να «τεστάρουμε» τη μακροζωία σε 10 δευτερόλεπτα;




