
Χαλκιδική: Χειροπέδες σε δύο ανηλίκους για σεξουαλική παρενόχληση 11χρονου
Κατά τη σεξουαλική παρενόχληση, οι συλληφθέντες φωτογράφιζαν και βιντεοσκοπούσαν με κινητό τηλέφωνο τις πράξεις τους
Για σεξουαλική παρενόχληση κατήγγειλε ένας 11χρονος δύο ανηλίκους, 13 και 15 ετών, στη Χαλκιδική προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.
Εις βάρος των δύο ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθησαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 11χρονος, οι δύο ανήλικοι ασκούσαν σωματική βία εναντίον του, τον απειλούσαν, τον εξύβριζαν και τον παρενοχλούσαν σεξουαλικά, φωτογραφίζοντας και βιντεοσκοπώντας με κινητό τηλέφωνο τις πράξεις τους.
Ο 13χρονος και ο 15χρονος συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης και εις βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της εξύβρισης, σωματικής βλάβης, απειλής, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων.
Με εντολή του εισαγγελέα Πολυγύρου οι δύο ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι ενόψει της συνεχιζόμενης έρευνας που διεξάγεται για τις καταγγελλόμενες πράξεις που αφορούν το χρονικό διάστημα από τέλη Ιουνίου έως αρχές Ιουλίου του τρέχοντος έτους.
(Πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Άκσηση: Η «ασπίδα» για το άγχος και την κατάθλιψη
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη – Πού θα βρέξει
- Εμπόδια στις καινοτόμες θεραπείες τα μειωμένα κίνητρα για κλινικές μελέτες
- Πλησιάζουν «ταβάνι» οι τιμές στα ακίνητα
- «The Invite»: Η νέα δραματική κομεντί με τους Ολίβια Γουάιλντ, Σεθ Ρόγκεν, Πενέλοπε Κρουζ
- Τέσσερις τρόποι για να διαχειριστείς τις παρεξηγήσεις στη σχέση


