Η αποκάλυψη της Record για Ιωαννίδη και εντυπωσιακή ρήτρα
Η Record αποκάλυψε τι προσέφερε στον Φώτη Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Ένα ακόμη δημοσίευμα από τη Record για τον Φώτη Ιωαννίδη, παρά το γεγονός πως πλέον η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει αποσυρθεί από την προσπάθεια απόκτησής του.
Το Πορτογαλικό Μέσο επανέρχεται με νέες πληροφορίες, αυτή τη φορά για το τι ακριβώς προσέφεραν τα «λιοντάρια» στον 24χρονο Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού.
Ο Ιωαννίδης θα γινόταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της Σπόρτινγκ, ενώ θα έμπαινε ρήτρα αγοράς η οποία θα ανερχόταν στα 100 εκατομμύρια ευρώ, όπως αυτή του Γιόκερες! Επίσης, θα είχε αδιαμφισβήτητα και ένα πολύ κομβικό ρόλο στην ομάδα.
Ωστόσο, παρά και την προοπτική του Champions League, ο νεαρός φορ επέλεξε να μείνει στον Παναθηναϊκό, καθώς το πρότζεκτ της ομάδας της Λισαβόνας δεν φάνηκε να τον ενδιαφέρει τόσο.
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones σε Κίεβο και άλλες περιοχές
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (22/2): Πού θα δείτε τα ματς της Super League και παιχνίδια από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Η Σομαλιλάνδη έτοιμη να παραχωρήσει στις ΗΠΑ προνομιακή πρόσβαση στα ορυκτά της και στις στρατιωτικές βάσεις της
- Το μήνυμα του Χέιζ-Ντέιβις: «Δεν ακούω πολύ καλά πάνω στις επευφημίες για τον MVP» (pic)
- Κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα – Το απόγευμα η μεγάλη παρέλαση
- Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Ο κόσμος έχασε πριν 10 χρόνια τον Παντελίδη, η οικογένεια έχασε τον Παντελή»
