Ολυμπιακός: Ρεκόρ εγγραφών στη Χίο, συνέχεια στη Μυτιλήνη!
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενημέρωσε πως έγινε ρεκόρ στην έκδοση της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου
Ρεκόρ εγγραφών νέων μελών και εκδόσεων νέων καρτών φιλάθλων έγινε στη Χίο, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.
Δείτε αναλυτικά τη σχετική ενημέρωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:
«Η Θρυλική περιοδεία των δυο ευρωπαϊκών τροπαίων, του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League, συνεχίστηκε, την Τρίτη (18/6), στη Χίο, με την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Πάνω από 5.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού, έδωσαν το «παρών» στην κεντρική πλατεία της Χίου και φωτογραφήθηκαν με τα τρόπαια, ενώ καταγράφηκε ρεκόρ στην έκδοση της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου. Περισσότεροι από 500 φίλαθλοι προμηθεύτηκαν την Κάρτα Μέλους της σεζόν 2024-25 και τη συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου για τα 100 χρόνια, τις οποίες παρέλαβαν με το ονοματεπώνυμό τους, τυπωμένο επάνω σε αυτές.
Σήμερα, Πέμπτη (20/6), η θρυλική περιοδεία συνεχίζεται, με προορισμό τη Μυτιλήνη ενώ το Σάββατο (22/6), οι δυο ευρωπαϊκές κούπες θα βρίσκονται στη Σάμο».
- H ζωή ίσως πηδά από πλανήτη σε πλανήτη ως λαθρεπιβάτης μετεωριτών
- Η Βρετανία γιορτάζει τα 30 χρόνια ζωής των Spice Girls με την κυκλοφορία μιας νέας σειράς νομισμάτων
- Voucher 750 ευρώ: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις – Ποιοι το δικαιούνται και πώς θα το πάρετε
- Βουλή: Αλλαγές λίγο πριν την ψήφιση στο νομοσχέδιο για τη ψήφο των αποδήμων – Την ανάγκη φιλοτιμία κάνει η κυβέρνηση
- «Αυτός είναι ο στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για την άκρη του πάγκου της» (pic)
- Το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη αποχαιρετά τη σπουδαία γλύπτρια Ασπασία Παπαδοπεράκη



