
Στο «κόκκινο» ο Κηφισός λόγω ακινητοποιημένου λεωφορείου
Σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται στην άνοδο του Κηφισού λόγω ακινητοποιημένου οχήματος στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.
Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να… οπλιστούν, για μία ακόμη φορά, όσοι οδηγοί βρίσκονται ή θα βρεθούν την επόμενη ώρα στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού, καθώς η κίνηση είναι στο «κόκκινο».
Όπως φαίνεται και στον χάρτη, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με αρκετά αργό ρυθμό, με τους οδηγούς να χρειάζονται αρκετά λεπτά για να διανύσουν αποστάσεις μερικών μέτρων.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί λόγω ακινητοποιημένου λεωφορείου στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.
Πλέον, η κίνηση στην άνοδο ξεκινά από τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και φτάνει μέχρι τη συμβολή της λεωφόρου Κηφισού με την Αττική Οδό, στο ύψος της Μεταμόρφωσης.
- Δίκαιο ή λογοκρισία; Η ακύρωση του Wireless και το μπλόκο στον Κάνιε Γουέστ διχάζουν
- Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» για τα προημιτελικά του Europa Conference League
- Fuel Pass: Ποια ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση τη Μεγάλη Πέμπτη – Πότε ανοίγει για όλους
- Άννα Κορακάκη: Έγινε 30 χρόνων και ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα της – Το μήνυμα της
- Αλλαγές στην ετήσια άδεια των εργαζομένων – Δείτε αναλυτικά
- Στη Σόφια για να «κλειδώσει» την πρωτιά ο Ολυμπιακός – «Τελικός» στη Roig Arena για τον Παναθηναϊκό με τη Βαλένθια

