Θύμα κλοπής η Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έπεσε θύμα κλοπής στο κέντρο της Αθήνας.
Θύμα κλοπής έπεσε η Πηνελόπη Ανασταοπούλου, καθώς διέρρηξαν το αυτοκίνητό της στο κέντρο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας για δουλειές, ωστόσο, όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό της είδε πως το είχαν ανοίξει και είχαν πάρει κάποια πράγματα που είχε μέσα.
«Να έχετε λίγο το νου σας»
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για να προσέχουν, ενώ σημείωσε πως ευτυχώς δεν πρόλαβαν να πάρουν περισσότερα πράγματα.
«Μου άνοιξαν το αυτοκίνητο στην περιοχή των Ιλισίων να έχετε λίγο το νου σας. Δεν πρόλαβαν μάλλον. Μου έκλεψαν τρία ζευγάρια γυαλιά που είχα μέσα, τα δικά μου, του μπαμπά μου και του άντρα μου. Εντάξει, ωραία, αυτά», είπε εμφανώς εκνευρισμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.
- Σήμερα έχω ραντεβού με τον «Πούτιν» -Οι διάλογοι που πρόδωσαν το κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα
- Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η νέα «Τζένη Τζένη» στη σκηνή του Νίκου Καραθάνου
- O Σιάο με τον Γιάννη Αντετοτοκούνμπο και τα αδέλφια του, παρακολούθησαν τον τελικό του Super Bowl (vids+pics)
- Νέα Πέραμος: Γνώριζε τους δολοφόνους του ο 27χρονος – Τι λέει ο πατέρας του για τα κληρονομικά
- Κατασκοπεία: Τα μυστικά του κινέζικου λογισμικού στο κινητό του 54χρονου σμήναρχου
- Στις αρχές της καριέρας του, ο Ίθαν Χοκ δεν άντεχε τον Μπίλι Κράνταπ – Τώρα, είναι φίλοι





