Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ροντινέι στα ελληνικά: «Είμαι Ολυμπιακός, σας αγαπώ»
Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό, ο Ροντινέι έκανε μία ανάρτηση στα ελληνικά στο Instagram, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που πέρασε.
Ο Ροντινέι βρίσκεται στον Ολυμπιακό από πέρυσι τον Γενάρη, όμως έχει δεθεί ιδιαίτερα με τον σύλλογο και αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες της ερυθρόλευκης εξέδρας.
Επίσης όπως οι ίδιοι οι συμπαίκτες του λένε είναι η ψυχή των αποδυτηρίων και αυτός που κάνει πλάκες σε όλους συνεχώς.
Ο Βραζιλιάνος μπακ που στην πατρίδα του είναι θρύλος αγωνίστηκε φέτος σε 50 παιχνίδια και είναι ένας από τους βασικούς άξονες της ανάπτυξης του παιχνιδιού των ερυθρόλευκων από την δεξιά πτέρυγα.
Ο Ροντινέι λίγες μόνο μέρες μετά την κατάκτηση του Conference League έγραψε σε άπταιστα ελληνικά ένα μήνυμα στο instagram του που αποτελεί κατάθεση ψυχής και αγγίζει όλους όσους αγαπούν τον Ολυμπιακό.
«Από την πρώτη μου μέρα εδώ στον Πειραιά είπα ότι ήθελα να γράψω ιστορία με αυτόν τον σύλλογο, τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα. Βρίσκομαι εδώ 1 χρόνο και 6 μήνες, αλλά η αίσθηση που έχω είναι ότι είμαι εδώ για πολλά χρόνια. Φέτος για μένα δεν ήταν εύκολη χρονιά, έπρεπε να παίξω σε πολλά παιχνίδια με ενέσεις, με δυσκολίες, με πόνο. Δεν μπορούσα να είμαι στο 100% σε όλα τα παιχνίδια, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα το έκανα ξανά.
Στέλνω αυτά τα μηνύματα στους οπαδούς του Ολυμπιακού για να τους ευχαριστήσω για όλη τη στοργή και την αγάπη που μου έδωσαν από τότε που ήρθα και σε κάθε παιχνίδι που απολαύσαμε μαζί. Αυτή η φωτογραφία είναι για να πω ότι στο τέλος κάθε προσπάθεια άξιζε τον κόπο, γράψαμε ιστορία. Το αξίζετε, και για μένα είναι τιμή που είμαι μέρος αυτής της ιστορίας. Είμαι Ολυμπιακός, σας αγαπώ.
Σεβασμός στον Θρύλο!», έγραψε συγκεκριμένα ο Ροντινέι.
Δείτε την ανάρτηση του
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rodinei De Almeida (@pretinhorodi_oficial)
- Tax Bureau Nabs 380 ‘Sham’ Companies With Arrears of 43mln€
- Γιατί ο Λανουά αποφεύγει να πηγαίνει στα ντέρμπι
- ΕΕ: Οι Κόστα και φον ντερ Λάιεν ζήτησαν ταχύτερη, πιο συντονισμένη, στρατηγικά προσανατολισμένη Ευρώπη
- Απόβαση αγροτών στην Αθήνα – «Καμία από τις δεσμεύσεις-ψίχουλα του πρωθυπουργού δεν έχει υλοποιηθεί»
- Αρμπάιτ: Επιστρέφει από 21 Φλεβάρη και για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Σταθμός
- Εφορία: Ποιοι δικαιούνται κούρεμα έως 50% στα πρόστιμα – Τι πρέπει να κάνετε

