Ξάνθη: «Άνοιξαν» οι ουρανοί – Προβλήματα στην κυκλοφορία, ζημιές σε καλλιέργειες
Έντονα καιρικά φαινόμενα στην πόλη και στην περιφέρεια. Δρόμοι ποτάμια και ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες.
Ισχυρή καταιγίδα έπληξε το μεσημέρι την πόλη της Ξάνθης ενώ ακολούθησε και χαλαζόπτωση σε ορισμένες περιοχές. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που διήρκησαν λίγα λεπτά μετέτρεψαν δρόμους της πόλης σε ποτάμια με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έντονο πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, σύμφωνα με το xanthipost.gr, δέχτηκε αρκετές κλήσεις, ενώ φερτές ύλες και χώματα δημιούργησαν μεμονωμένα προβλήματα προσβασιμότητας σε αρκετά σημεία των δρόμων, μέσα στο αστικό ιστό.
Πινακίδα πήγε… βόλτα
Σύμφωνα μάλιστα xanthinea.gr, κάτοικοι της Ξάνθης έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν αντίκρισαν μια πινακίδα να… βγαίνει βόλτα στον δρόμο και να την παρασέρνουν τα νερά της βροχής. Έκπληκτοι, αντικρίζοντας το θέαμα έσπευσαν μάλιστα να βγάλουν και σχετικά βίντεο καθώς και φωτογραφίες, που στη συνέχεια ανέβασαν στα social media. Ένα τέτοιο βίντεο ανέβηκε και στην ομάδα «Καιρικά Νέα Θράκης» και όπως ήταν αναμενόμενο δεν άργησε να γίνει viral.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη XanthiNea.gr (@xanthinea.gr)
Από τα καιρικά φαινόμενα επλήγησαν και αγροτικές καλλιέργειες εξαιτίας έντονης χαλαζόπτωσης. Το χαλάζι που έπεφτε σε μεγάλες ποσότητες και με ένταση προκάλεσε σοβαρές ζημιές. Αυτό που αναμένεται είναι η πλήρης καταγραφή των ζημιών και να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την αποζημίωση των αγροτών.
⇒ Μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες προκάλεσε το χαλάζι και η έντονη βροχόπτωση στην περιοχή του Αμυνταίου.
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- Τραμπ για «Συμβούλιο Ειρήνης» – Επιβεβαιώνει το κάλεσμα στον Πούτιν και απειλεί τον Μακρόν




